Jelena träffar fansen i Malaysia!








hotxpress har en insider om vad som hände bakom kulisserna när Justin Bieber och Selena Gomez var i stan(i Malaysia). Vi fick en exklusiv pratstund med Susan Tan av JS Konserter, initiativtagare till Justin Bieber's My World Tour Malaysia, som hon var med Justin och Selena medan de var här. Hon berättade: "Justin och Selena var oskiljaktiga under hela sin vistelse här och de var ett så vackert och kärleksfullt par."

Susan tillade: "Justin är helt fantastisk när man har ett personligt möte med honom. Han ser bättre ut än på någon av bilderna du har sett. Selena är söt och mycket söt när man träffar henne. De myste, kramades, höll hand och  var helt förälskade. Justins mamma var runt också, för det mesta, och du kan se att hon helt stöder deras relation. "

undrar om # biebergetnasilemak? Det är den stora frågan är det inte det? Nåväl, detta är vad vi fick reda på ...

Enligt Susan, lämnade Justin och Selena knappast presidentsviten i KL Hilton. Så, självklart var det roomservice måltider. Duon beställda nasi goreng, satay och vänta på det...-Ja! Nasi lemak också. Lokala frukter och guava juice var också med i mixen.Vi antar att ingen Durian är tillåten på hotellets lokaler, så att du vet vad det betyder för dem som var hejar på # DurianForBieber.

Susan sa: "Scooter Braun och hans flickvän och hade en fantastisk tid i Malaysia .De gick ut på sightseeing i KL och var verkligen imponerade. Han uttryckte även ett intresse för semester i Langkawi med sin flickvän efter turnen slutar. Justin och Selena slog också hot spots och var jätteglada när de såg Petronas Twin Towers och knäppte massor av bilder. "

Några bonus iakttagelser: 1. Justin och hans mamma är som bäst vänner och han ringde henne hela tiden när han var med Selena. 2. Den 17-åriga popstjärnan var mycket aktiv och energisk, han är inte den tysta typen som gillar att sitta stilla. 3. Han är bra med barn som ni kan se på bilderna. 4. Även i hotellsviten, satt JB och SG och tittade på klipp på sin bärbara dator tillsammans. Awww, hur söta och oskiljaktiga de är.




  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
   URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: