Pippa Middleton har fått Bieber Fever!



Tonårsidolen Justin Bieber- en av Pippa Middleton`s armè av nya beundrare- har singerat ett avtal för att sälja JB´s varor genom hennes familje företag.
Detta verkar vara ett mycket bra beslut för Middleton familjen. Medan de redan är väldigt rika, har Bieber produkter varit kända för att dra in stora vinster och det kommer sannolikt att vara en positiv förändring för verksamheten.

Några av de Produkter som Pippa familjen's företag kommer att sälja party produkter som piñata, inbjudningar, och halsband på deras hemsida

Produkterna finns HÄR!



Jazmyn, Justins lilla syster fyller år!





IDAG FYLLER DEN SÖTA LILLA JAZMYN 3ÅR! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTNOS! :D







Har Justin skaffat EN till tatuering?



Selena J=Justin och Justin S=Selena, ska dom förlova sig nu också elr? Dom är nog lite för unga tycker jag för något sånt här men om de är glada tillsammans så är jag det!!! Hopppas Justin inte kommer ångra något av det han gör :D


Jelena shoppar i Texas!
















Ber för Sean Kingston!

Den jamaicanske sångaren Sean Kingston kördes under söndagskvällen akut till Jackson Memorial Hospital i Miami Beach, efter att han kolliderat med en bro under en tur med sin vattenskoter.

Den 21-årige sångaren hade sällskap av en kvinna på scootern, men huruvida Sean körde skotern själv eller satt som passagerare vid kollisionen, är ännu oklart.

Local 10 News i Miami berättar att olyckan inträffade vid 18-tiden söndag kväll (klockan 02.00 natten till måndag, svensk tid, red. anm.), vid bron som knyter samman Miamis Palm Islands med MacArthur Causeway.

Räddningsmanskap från Miami Fire Rescue kom snabbt till platsen och förde sångaren och kvinnan till Jackson Memorial, där Sean nu är inlagd.

Den amerikanska sajten Tmz skriver att artistens tillstånd är ”kritiskt”; kvinnans tillstånd är däremot okänt.

En talesman för 21-åringen bekräftar för Tmz att Sean har varit involverad i en olycka, men vill inte gå in på detaljer.

kändisnytt.msn.se


Justin twittrar!


hoppas han blir bra och inget alvarligt händer D:


Justin twittrar!







Jelena i Texas med Selenas familj!









Jelena befann sig på RedFlags i Texas, och är i Texas just nu för att spendera tid med Selenas familj. Dock är fans över hela världen arga på Justin över att han spenderar tid med Selenas familj och inte sin egen - speciellt på Jazzy's födelsedag.
-jbsource


Jelenas lunch i i Hawaii!












Naww sött, han håller gaffeln som man gjorde när man var liten! :D
här ser man också Justins "tatuering"!





JB och Selena åker Jetski och Parashoot @Hawaii












Är Justins nya tatueringar falska eller inte?





Justin bieber och Selena Gomes KYSSER varann i action i Hawaii!







Jelenas kärleksnäste i @Maui!

Selena Gomez och Justin Bieber befinner fig just nu på Maui, Hawaii, och under sin vistelse bor de på ett tropiskt resort och det har medelats att de bor i et mycket lyxig svit på 7e våningen. Sviten är på tre rum och har förnster från golv till tak. Den innehåller allt man kan tänka sig behöva, stora tv skärmar, massage och ett stort lyxigt badrum. Men inte nog med det så har det även sin egen personal som är redo att tjäna dom 24-timmar om dygnet! Inte illa!











Fler bilder på Jelena i @Maui!


















Twitter bilder!










Jazmyn Bieber TT på twitter!



GRATTIS SÖTIS ! :)


"If you`re a bird, I`m a bird"



Jag skulle lägga ut en video också men den gick inte att lägga ut, men om ni klickar HÄR så kommer ni troligtvis till den!


Angående min bloggning..

Min dator är på lagning och mina två andra mac datorer gillar jag inte så värst mycket.. men jag ska försöka blogga så mycket jag kan :)

Nu respekterar jag även Justin & Selena, vill dom vara tillsammans? låt dom vara det :)
Förut gillade jag inte de så mkt men nu äre bara att gilla läget :)

/ marigona


Jane 13 år tog självmord på grund av Jelena?

"Jane är en 13 årig flicka som begick självmord för att hon såg bilderna av Justin och Selena, dess verkliga eftersom det var på nyheterna och radio. Hennes familj sa att hon skrev ett brev med att säga att hon älskade Justin och sin familj. Be för henne var hon bara 13: '(#RIPJane"

Detta går nu runt på twitter och #RIPJane har varit ett TT på twitter.
Några säger att hon tog självmor men andra säger att hon fick en hjärtattack.
Inget vet det rätta svaret än, detta är den enda informationen som kommit ut.


Justin twittrar!







Har Justin gjort ännu fler tatueringar?




Det sägs att vara henna tatueringar  som går bort efter några veckor, men man vet inte helt säkert! Kommer med mer information senare!

Jag hoppas verkilgen inte att det är riktiga tatueringar för han passar verkligen inte i det, det räcker med bara två! :/



Aftonbladet: kändisparet hånglar - i luften




Justin och Selena åker vattenschooter och badar!






















Justin och Selena gäster på Kim Kardashians bröllop

2011-05-27
Kategori:

Kim Kardashian's bröllop med Kris Humphries kommer vara USA: s kungliga bröllop för året! Alla från Justin Bieber och Selena Gomez, till Jay-Z och Beyonce - och potentiellt även prins William och Kate kan mycket väl vara inbjudna. Kan du tänka dig? Om Kim Kardashian är känd för en sak mer än hennes kurviga kropp, är det hennes register över A-lista över kända vänner.

Den 29-årige reality stjärnan har samlat ihop riktigt mäktiga vänner under de senaste åren, inklusive tonåringa kungaparet, Justin Bieber och Selena Gomez - som stolt skulle närvara vid hennes kommande bröllop med NBA stjärnan Kris Humphries.

Förutom Justin och Selena, Demi Lovato, Kelly Osbourne, LaLa Vasquez, Brittny Gastineau, Ronson systrarna och Rashida Jones inbjudna kan vi inte glömma hennes A-listan kompisar, Christina Aguilera, Chelsea Handler, Jay-Z och Beyonce - och naturligtvis sin styvbror Brody Jenner och hans flickvän, Avril Lavigne.
-Hollywoodlife


Fler bilder på Jelena i Maui!

 

ALLA BILDERNA FINNS HÄR!

 


Justin & Selena TT p twitter!




JB`s nya CD!



Som vi fick veta för ett tag sedan är det bekräftat att Justins nya CD kommer heta "Believe". Enligt wegotitfirst kommer CD'n att innehålla låtar med namnen Believe, Rain time och Digital. Smådelar av Believe finns redan ute på youtube och hittas HÄR.


Justin & Selena på stranden i Maui Hawaii!







De lever det goda
livet när de fortsätter sin paus från den kaotiska kändislivet, Justin Bieber och Selena Gomez hade en lugn dag på stranden i Maui, Hawaii torsdag (maj 26).

Selena höll kärleksfullt hand med hennes "Baby", som bar ett par badbyxor när han promenerade längst strandlinjen med sin dam.

Justin twittrade en kort men sött budskap till sina miljontals followers, Justin skrev förnöjt,"Solsken...kan inte klaga"


jelena i Las Vegas flygplats!




Justin twittrar!






Jelena på en resturang i Maui!

Justin och Selena fortsätta att njuta av sin semester i Hawaii, de sågs igår Four Seasons, som är en restaurang i Maui.






CleverTV: Justins parfym SOMEDAY!





Legacy försöker få Justin och Selena att göra slut!






Justin stöder PhoneGuard App för att rädda liv!



Justin Bieber har godkänt en fantastisk app till mobiltelefonen, kallad PhoneGuard, som kommer att stänga av mobiltelefonen när du kör, för att förhindra tragiska dödsfall som orsakats av sms bakom ratten!

Justin Bieber noterades stödja sitt beslut att stödja programmet genom att säga:

"Varje natt vi utföt har vi en banner som går upp som säger "Don't Text and Drive" så det betyder verkligen mycket för mig. Vi planerar att fortsätta att ge $1 från varje biljett som säljs till denna orsak och tillägg av PhoneGuard vid detta lag kommer att hjälpa oss att expandera våra ansträngningar ytterligare.''

Detta är en ganska stor påskrift för Alternativ Media Group Holdings Inc., som är bara en liten Boca Raton techs företag. PhoneGuard har faktiskt skapats av en dömd brottsling. Skaparens brottsliga förflutna har redan rört upp en hel del kontroverser för popstjärna.

De flesta berörda föräldrar kommer överens om att deras tonåringar skulle vara mycket mer benägna att använda en app, om den godkänns av Justin Bieber! Bara för att skaparen var inblandad i en stulen bil för flera år sedan, gör det inte den här telefonen appen till någon mindre användbara och kan potentiellt rädda liv.


Justin och Ryan dansar på Dolce&Gabbana partyt!






Justin slår Kenny när han sover!





haah skoj! :D


Justin Timberlake dissar Justin på SNL!


Under showen SNL, där Timberlake spelar Mozart, talar han om att vara en musiker som vill göra en razzia i skådespeleri.

När hans publik av vänner protesterar, och sedan föreslår att bli en följare av en ny artist vid namn Wolfgang Amadeus Bieber.

"Bieber? Bieber? "
"Kan du inte sätta en peruk en jordekorre och sedan säga att den ska reagera som en svart man!" Skrek Timberlake

Ialla fall showen var i on-air och kommer inte att göra detta det till live-show på tv.



Bieber visar upp sin tatuering!





Legacy: Jag är rädd för Justin Bieber!





JBieber: en perfekt kyss!

Tags: The Seven, MTV Shows



Madison Apple twittrar Justin!





aww så söööt!

Justin betalade $ 25.000 för sitt "Stivie" famliy guy halsband!



Justin Bieber sjönk $ 25.000 sitt nya Family Guy-inspirerande halsband - som innehåller över 12 karat rubiner och diamanter-och TMZ har lärt, sångaren att hjälpa till att utforma det hela.

Kända Beverly Hills juveleraren Jason Arasheben berättar för TMZ, att han och Bieber hade designat halsbandet tillsammans - han la till, Justin "hade en särskild vision för om hur han ville att det ska se ut."

Jason berättar att halsbandet innehåller 12 karat av ädelstenar - inklusive flerfärgade rubiner och vita diamanter - och de är alla inställda 14-karat guld.


BIEBERBUCKS!




Justins och Selenas kväll med Demi och Chris!



De fyra Bästisarna var så glada att hänga ihop, att de alla hoppade upp och ner och gick ut ur bion innan filmen hade slutat, flera källor bekräftar HollywoodLife.com.

Vilken grupp av Star Powers! Efter att Justin Bieber och Selena Gomez shoppade på Victoria's Secrets köpcenter så   träffade Selena sin förnyande BFF Demi Lovato och Justin's vän Chris Brown för att gå på bio och se Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides på Arclight teatrar i Sherman Oaks, Kalifornien. Vi talade med fyra ögonvittnen som alla bekräftat och att de såg ut som kändis vänner. "De lämnade filmen innan den slutade, och var så glada över att umgås med varandra, de fortsatte att hoppa upp och ner, säger en källa till HollywoodLife.com.

Den fyrgruppen och sex andra vänner dök upp vid midnatt. "De köpte ingenting dom bara gick raka vägen till filmen vid midnatt. Två timmar senare gick de alla ut ur bion innan filmen ens slutat, "en av våra ögonvittnen avslöjar. Har det något med utegångsförbud att göra? Vi vet att Demi sa att hon var trött tidigare!

"Ingen brydde sig om dem". En flicka gick fram till Selena och sa att hon var ett "Wizards of Waverly Place" fan. Selena log och tog en bild med henne, säger en annan åskådare. "Det såg inte ut som om någon av dem ens hade livvakter med sig."

"Det såg inte ut som någon av dem ens hade livvakter med sig."

"Alla i bion kunde inte tro att de alla var tillsammans. Det var så surrealistiskt, och lite slumpmässigt. De alla hoppade upp och ner runt varandra som barn. Selena och Demi var särskilt tillgivna med varandra. Alla var väldigt glada för att umgås med varandra. Om du inte skulle känna igen dom skulle man tro att dom bara var helt vanliga ungdomar, förklarar vårat fjärde ögonvittne.

Detta låter som en sådan otroligt rolig tid! Vi är glada över att höra att vänskapen mellan Selena och Demi fortfarande är stark, det är så sött att se om hur lyckliga de skulle vara tillsammans. Chris, 22, och Bieber, 17, har filmat deras "Next 2 you" musikvideo i fredags, och det verkar som om att de bygger ett starkt band. Just nu är Justin och Selena i Hawaii tillsammans på en resa, men de hade riktigt avsked i LA innan Billboard Awards i söndags!


Justin grattar Bob Dylan!






Rihannas vakter gjorde så att Justin inte fick prata med Rihanna på BMA!



Justin Bieber var enligt uppgift stoppas från att prata med Rihanna på Billboard Music Awards av hennes sökerhetsvakter.

Den 17-årige påstods lämna en känsla som var upprörd när han förhindrade att fullgöra Rihanna 23, efter att han närmade sig åt
California King Bed sångaren fem gånger vid prisutdelningen som hölls på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas i Söndags.


En initierad källa uppgav brittiska tidningen Daily Mirror: "Justin tycker att Rihanna är den vackraste kvinnan och ytterst begåvad.

"Han är i vördnad för henne. Justin är bara en röd-blofig tonåring, han kan inte hjälpa att han reagerar som enlove-sjuk hundvalp när han är runt henne. "

Källan tillade: "Paret pratade medans Justins flickvän Selena [Gomez] tittade , bistert. Sen fick Rihanna släpas ivägav hennes vänner.

"Paret återupptogs deras konversation senare men när Justin gick för att prata med henne showens klimax så blockerade rihannas säkerhet hans väg och säger till honom att " lämna det. "
"Justin såg förödmjukad ut - han trodde att de var kompisar."


Dreè Hemingway, Justin Biebers "SOMEDAY" Love!



Undra om vem blondinen var i Justin Biebers Someday parfym reklam? Det är den vackra (och mycket äldre än Justin) Drée Hemingway och Celebuzz har allt du behöver veta om Biebers nya skärmen av kärlek och framtid föremål för många preteen flickor.

Vänta - hennes efternamn är Hemingway? Är hon relaterade till Ernest Hemingway eller är det bara en normal modell?

Ja! Drée är faktiskt barnbarnsbarn till den berömde författaren. Hennes mamma är Mariel Hemingway, som troligtvis är mest känd för att spela Woody Allens minderåriga älskare på Manhattan.

Vad var Drée känd för innan hon dök upp i Biebers Someday reklam?

Drée gjorde först ett namn för sig själv 2009 när hon träffade catwalken för en Givenchy modevisning i Paris. Ända sedan sin modellering debut har Drée långsamt tagit över modevärlden och hon har nyligen landat omslaget till ryska Vogue. Den vackra blonda stjärnan har också blivit ett inventarium på den scenen i LA och New York och har vunnit hjärtan modebloggare för hennes "downtown" stil.

Hm, "partyscen" gör så att Drée låter lite äldre än Justin.

Tja, det beror på att Drée är äldre än Justin: Drée är 23 medans Justin har nyligen fyllt 17. Dock så är Drée inte den äldsta skönhetem som Justin har gjort en sexig reklam med - Justin vanhedrade en romantisk modephotoshoot med Kim Kardashian för tidningen Elle. Plus, Justins närvarande flickvän Selena Gomez som är äldre än Baby Biebs.


Justin twittrar!





@JUSTINBIEBER - ...WALKED INTO A GLASS DOOR AGAIN. 3RD TIME. .. ''



hhah en gång till, Justin då du får vara lite mer försiktig!

Justin och Selenas kyss i TV!




Reklam bilder för Justins parfym (SOMEDAY) :D








MSN: Justin & Selena visade sin "kärlek" på Billboardgalan!





Diane Warren: Den bästa film jag någonsinn sett!


Diane Warren har arbetat med en hel del tunga hitters i musik. Bland annat Aerosmith, Cher, Elton John och Celine Dion. En av de senaste artisterna hon jobbade med var den senaste Billboard-pristagare Justin Bieber. OK! pratade enbart med Diane om hennes samarbete med Justin och vad som kommer härnäst för henne i hennes legendariska karriär.

Hur sammarbetade hon med Justin för hans film Never Say Never som ursprungligen har kommit till stånd? Över en middag!


"Hur det blev till var att jag var på middag och min vän, som är chef för musik på Paramount, och som var med i Justins krubba och de kom fram till mitt bord. Det var bara slumpmässigt, "Diane förklarade för OK!. "De sa att vi behöver en som " I Believe I Can Fly "för denna filmen. Strax efter det, anlitade jag samma advokat som är Justins advokat. Det liksom bara föll på plats. De älskade låten och den hade redan 210 miljoner YouTube views senare. Jag menar, YouTube är som radio för dessa barn. Jag tror att låten kommer att bli liten klassiker. "


Diane älskade filmen också, även om hon var lite tveksam först om det.

"JAPP. Jag älskar den filmen! Sa hon. "Jag älskar om hur låten användes. Det var som alla videos av honom växte upp och det var bara en så stor användning. Jag älskar filmen. Ärligt talat, jag tror att det var den bästa konserten filmen jag någonsin sett. "

"När jag först hörde låten, jag hade inte sett filmen, gick jag till premiären och jag var liksom," Oh, jag måste sitta igenom detta? "Men då var det som, jag ville se mer!" Diane förklarade. "Det bröt verkligen ner hur han bröt ut på YouTube och vad hårt arbetande, och det fanns stunder då jag grät. Precis, där han såg den lilla flickan utanför teatern där han brukade sjunga. Det var så sött. Det var just en sådan stund. Allvarligt, det var en bra film. "

Tror hon att Justin kan hålla hans framgång uppe? Svaret är ja!
"Om han håller huvudet på hans axlar, så kommer hans talang ta honom dit, sa hon. "Han är super duktig. Han är en hårt arbetande, begåvad unge. Vi har sett saker hända andra barn, men jag tror att han kommer att bli bra. Han har människor omkring honom som är riktigt bra för honom. Så länge han hävdat att han är obegränsad, faktiskt. "

"Allt från Akon till Mary J. Blige, förhoppningsvis Aerosmith igen,  Mike Posner."

Hon har även precis avslutat en verkställande producent Kristin Chenoweths nya album.

"Hon är verkligen en countrysångare. Hon är från Oklahoma. Det är vem hon är. Det var min idé att utnyttja det, "förklarade hon för OK!. "Jag såg henne på Glee när hon sjöng en Carrie Underwood låt, jag var som," Vänta lite. Du är en stor sångerska. Du är från Oklahoma, som Carrie Underwood. Låt oss göra dig hennes storasyster. Hennes album är fantastiskt. Jag tror att folk kommer att älska det. "


Justin nya parfym "Someday" skulle kunna nå $ 30.000.000!



Vad luktar Bieber Fevern som? söt,fruktig och syftar till alla hjärtan av hans 14-till-18-åriga fans.

Justin Biebers super-tjejiga parfym Someday valdes speciellt av tonåring känslan själv.

"Låt oss vara riktiga: Det sättet en tjej luktar är väldigt viktigt för en kille, säger han till Women's Wear Daily. "Jag haren sådan djup koppling till mina fans, att skapa en parfym som jag personligen älskar, det är ett annat sätt där jag kan få dom att komma närmre till min värld."

En del av behållningarna går till Pencils of Promise- en filantropi som bygger skolor och Make-A-Wish Foundation.
Flaskan är toppad med plast hjärtan, den ligger ovanpå den andra för att likna en ros.

En stor flaska parfymen kostar $ 55 med billigare alternativ för body lotion och en "hår mist."
Someday kommer att säljas till ett högre varuhus som Macy's, Sephora, Nordstrom och Dillards.

Om allt går enligt planerna, så kan parfymen $ 30 miljoner.
Detta är ett steg upp från Biebers första razzia i parfymens marknad.

Under 2010 var hans My World unisexparfym som kom inbäddad i hund-taggar och armband Walmart för $ 10.

Hans "One Less Lonely Girl"insamling av nagellack är slutsålda på Walmarts och mål över hela landet.


Jason Chen och Ahmir/ Next 2 you!





Justin och Selena promenerar tillsammans I Hawaii!!














Justin twittrar!






Justin ber för det som har hänt i Missouri! Imorgon så är Someday med i Gleefinale (i USA)!

Justins nya Tatto :D





Ingen behöver oroa sig för att han har tatuerat in "Selena". Tatueringen sägs betyda Jesus på hebreiska, fast detta är ännu inte 100% säkert och inte bekräftat. Men vi kommer troligvis besked om det snarast!





Extra intervju på Billboard Awards!





Somedays officiella reklam!




Justin och Selena på romantisk semester i Hawaii!

Efter kvällen  Billboard Music Awards i söndags, drog Justin Bieber och SelenaGomez iväg för en romantisk semester i måndags till Hawaii. Hur bedårande!

Kort efter landning i paradiset, när paret checkat in deras hotell slog de sig ned på stranden. Justin, i boardshorts och Selena, i en fuchsia bikini var hand i hand och i sin omgivning följde ett släptåg efter dem när de tog en promenad till stranden.




Justin och Selena visar upp sin kärlek.


Justin Bieber och Selena Gomez brydde sig inte om att dölja sin kärlek för varandra LA: s flygplats.

"De är söta tillsammans, säger en källa till Pop Eater.

"De skar linjen rakt framför mig i första klass och höll varandra i händerna och fnissade. Jag såg att de var kära att det fick mig att le. Ah, ung kärlek, finns inget vackrare.


"Du glömmer hur unga de båda är tills du ser dem på nära håll.

"Det ser inte ut som att han har rakat sig ännu. Hans hud är lika perfekt som hennes hud. Men en sak är säker, de försökte inte dölja sin kärlek... men istället så visade dom att de är ett par.

De är påväg på semester tilsammans. sa en nära källa:
"Efter att ha jobbat häcken av sig, så har de har skaffat sig några allvarliga tider att umgås. De tar en välförtjänt paus tillsammans. "

Fake bild på Jelena?

Denna bild nedan, cirkulerar just nu på internet. Det sägs självklart vara Justin och Selena på bilden.
Vad tror ni? Ni får avgöra helt själva vad ni tror, ni får ha egna åsikter och tankar.. Själv tror jag inte att det är dem. Justin är in blond, och vem skulle dyka upp då dem har sex och fota dem?
Bilden är ju väldigt suddig, och liknar inte alls dem två. Det finns fler bilder, men dem är desto sämre.






Nya Jelena bilder!












Intervju med E! online live BBMA!





Justin Bieber backstage i BBMA 2011




One-On- One med Justin Bieber BBMA 2011


här visar han ju typ hur han värkigen är utan Selena, som innan och de gillar ja! :D
kommentera gärna!
OM denna och den andra videon inte funkar så kan ni klicka HÄR!



Fler bilder från Next 2 you!



IDAG: justin pratar om Ryan Seacrest!



Justins reklambild för hans nya parfym SOMEDAY!



Justin's nya twitter bild!






HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT


Interlju med violisten Jennifer Saunders i NSN!



Tack vare fantastiska människor över på Paramount Pictures, kunde vi fånga upp  det med violinisten från Justins film Never Say Never för att fira DVD-release den 13 maj.

Möt den 11-åriga Jennifer Saunders, den livliga och begåvade violinisten som var på rätt plats vid rätt tillfälle och har sedan dess blivit ett ansikte som har setts över hela världen! Här är vad hon hade att säga när vi kunde få lite av hennes tid:

- Hur kändes det att ha Justin Bieber personligen såg dig och gav dig pengar?
Det var väldigt spännande! Det var också en väldigt stor chock! Jag kommer alltid behålla de pengar han gav mig.

- Visste du att innan han kom upp till dig att han själv brukade vara där?
Ja, jag visste att han brukade busk där. Men det är inte vad som inspirerade mig till Busk, jag har varit gatumusikant sedan jag var fyra.

- Har du fått den kändis behandling eftersom det hände? Har du någon bett om din autograf?
Ingen har bett om min autograf ... än, men alla mina vänner och min familj är verkligen glada för min skull.

-Hur kändes det att sig dig själv i en storskärm?

Det var lite konstigt att se mig själv på den stora teatern skärmen! Jag önskar att jag hade pratat mer i filmen! Jag var verkligen chockad och tyst!

- Var ser du dig själv om tio år? Skulle du överväga att ta upp musik som en karriär?
Ja, men jag tror inte att jag vill bli en superstjärna som Justin eftersom i filmen kan du se att han under stor press så har han jobbat riktigt hårt! Jag tror att jag kanske vill spela i en symfoniorkester.

-Har du alltid varit ett fan av Justin?
-Ja, han är väldigt duktig och från Stratford!

Q-Hur länge har du spelat fiol?
-Jag började vid tre års åldern och har spelat i åtta år.

Q-Hur var din reaktion när du träffade Justin?
-Shock! Jag såg att kameran kommer in och var jätte förvånad över att se Justin Bieber stå framför mig!

Q-Var du starstruck?
-Ja! Jag var så chockad att jag knappt kunde prata för resten av dagen!

Q-Var människor chockade över att se dig i Justin's film?
-Ja, de flesta såg mig i förhandsvisningen eller på nyheterna innan filmen släpptes.
Vänner ringde mig för att fråga om jag visste att jag var i Justin Biebers film!



Congrats Justin är twitter trend!




Justin och Selena på Billboard Awards 2011!





Justin vinnner första Billboard fan favorite award!

Och vinnaren av Billboard.com 's allra första fans Award är ... Justin Bieber.

Efter en jättestor hög med 1.600 miljoner röster som stämde, så har Billboard.com's läsare valt ut sin Fan Favorit.

Biebers jordskredsseger annonserades under söndagens Billboard Music Awards (maj 22) i Las Vegas, när han presenterade årets kvinnliga artist till Rihanna, som också visat sig vara en certifierad Belieber: "Justin gav mig mitt pris ... jag" m så coolt! utbrast hon under sitt tacktal.

Bieber hade redan vunnit två priset vid dne tidpunkten som fansens favorit vinnare. Han hade vunnit:
Årets digitala artist och Top New Artist,som förde en särskilt emotionell Bieber till scenen-efter att ha kysst din flickvän och tonårsstkärnan Selena Gomez.- för ett personligt tack till sin familj och alla anhängare:
"Jag vill tacka Gud för, du vet, han välsignade mig så mycket," sa Bieber . "Varje dag är som, galet för mig, eftersom jag ser så många människor och jag får  så många människor att le och göra människor glada ... Jag vill tacka mina fans för att de är fantastiska"

Den Billboard.com fans Award som beslutades av fansen - vinnaren fick flest röster i vår exklusiva Billboard.com läsar röstning, som var öppen från maj 9 till 20 maj.


Billboard Music Awards 2011 Press Room Bilder!





Justin backstage på Bilboard awards efter han har vunnit sina priser!



Billboard Music Awards 2011 Bilder!




Justin och Selena på Billboard Awards!





Justin vinner 6 billboards Awards!


Justin Bieber och Eminem vann stort Billboard Music Awards som hölls på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. Den tidigare dominerar vinnarlistan med sju berömda inklusive Top New Artist, och den senare tar hem sex gonggonger inklusive Top Artist.

Bieber fick tidigare priser för
Top Social Artist, Top Streaming Artist, Top Pop Album and Top Streaming Song redan innan showen var han taggad. Senare tar han Digital Artist of the Year, Top New Artist and Fan Favorite Award live ceremoni, värd var Ken Jeong den 22 maj.

När han vann Digital Artist Kudo, gav Bieber en shout-out ut till sina fans i Kanada, "Jag vill tacka alla som hjälpte mig att komma ur min hemstad." Den kända tonåringen krediteras dessutom av hans mentor Usher för sin explosionsartade framgång.

Vid insamlingen av Top New Artist priset, sa han, "jag är 17 och jag vill tacka Gud för, du vet, han välsignade mig såmycket. Varje dag är tokig eftersom jag ser så många människor. Det är galet att jag är omgiven av så mångafantastiska människor. tillade han, "Jag vill tacka mina fans igen för att de var så fantastiskt. Jag vill tacka minmamma. "

Grattis.

En glad Justin twittrar!



Jelena är twitter tränd!



Justin på Rob Dyrek Fantasy Factory 21 Maj!



Jag kommer att lägga upp fler bilder senare idag! :D


en konversation med One direction och Justin Bieber





BILLBORARDAWARDS TIME!


LYCKA TILL ÄLSKLING!

Justin och Selena satt vid ett upplyst bord tillsammans!


Baby
sångaren sågs tillbaka i armarna flickvänen Selena Gomez som paret tog i en intim konsert i Costa Mesa, Kalifornien.
Det söta känsidparet satt vid ett bord tillsammans som var upplyst med ljus och dekorationer.

Dom satt sida vid sida och höll i varandras händer, det romantiska paret kollade på musikern Ernie Halter som uppträdde på La Cave.


Justin fick motorstopp i centrala LA

Justin Bieber blev stående sidan av vägen i centrala Los Angeles idag när batteriet dog den galna bilen han körde runt i, som han fick av Rob Dyrdek i ett avsnitt av Fantasy Factory.


Bieber chillade tydligen med Rob Dyrdekhans Fantasy Factory, när han beslöt att ta en av bilarna ut på en tur.
Men de varade inte länge - batteriet dog och Justin var tvungen att ringa tillbakatill fabriken för att de skulle komma och hjälpa honom. Justin behövde inte vänta alltför länge på hjälp att komma fram.





Erinie Halter, Baby






Så jävla fin va!

Gilla sidan på Facebook!


KLICKA HÄR!


Justin och Selena shoppar i LA!

Hollywoods hetaste par sågs igår ( 21 maj ) shoppa tillsammans i Topanga köpcentrum i LA. Men paret var inte tillsammans hela tiden, Justin sågs prova hattar/kepsar med endast hand bodyguard. Källor säger att de var bedårande och jätte gulliga mot varanda. " De kysstes, man kan se att dem är ett par på de sättet dom håller på med varandra ". Skrev källan på sin twitter " De skrattade hela tiden och Justin hade sin arm runt henna hela tiden"






Justin och Selena överaskar Ernie på hans konsert!



När Ernie Halter sin twittrade för fans att komma till hans o.c show hade han förmodligen ingen aning om att ett mycket känd fan skulle komma. På torsdag kväll, när Halter spelade på La Cave Restaurang i Costa Mesa, Kalifornien, blev han överraskad av Justin Bieber och Justins dejt, Selena Gomez!

"@ justinbieber Nu får jag lite vila. Jag kan fortfarande inte tro att du flög 11 timmar och körde en timme för att överraska mig. Wow. hedrad. @ justinbieber bra möte med dig & @ SelenaGomez ikväll. Det är en kväll att minnas. Tack för uppmuntran och för att du sjung med mig, " skrev Halter på Twitter.

Justin sjöng Ernies låt "come home to me" på sin konsert, men på torsdagen så sjung han den med Ernie.

"Jag är mållös. @ justinbieber och @ SelenaGomez kom för att se mig spela i kväll och Justin satt tyckte om det. Allt jag kan säga är wow ", skrev han. "@ scooterbraun kul att träffa dig och Karin ikväll. Vilken häftig överraskning! Vila upp och hoppas att vi korsar vägar snart igen. Skål! @ SelenaGomez du och Justin är söta. Nöje att träffa er båda. Jag såg dig sjunga med i mina låtar. Gjorde min natt så mycket bättre. "

Biebers manager, Scooter Braun, som också använde Twitter för att skriva om natten. "Jag älskar överraskningar. Vi körde en timme i LA för att överraska @ erniehalter hans spelning. # awesome ", skrev han.

Bieber skickade också hans kärlek och stöd till Halter på webbplatsen. "@ erniehalter tack för natten. Glad över att vi kunde överraska dig. du är den verkliga affären. Grattis till dig och din hustru. Och ... @ erniehalter Never Say Never är ingen BS. Haha. Tack igen ", skrev han. "Musik är universellt. # # artistssupportartists BYLTE "



Never Say Never - Bakom kulisserna, LA PREMIÄR!




Bilder av Justin & Selena på Ernie Halters konsert.




Justin och Selena hade det väldigt mysigt igår under Ernie Halters konsert!


Justin Bieber ska åka till Peru i September!



För några veckor sedan meddelade Justin Bieber via Twitter att han kommer att turnera i Sydamerika i år, nu hoppas vi att han har många fans i Peru.

Några dagar senare bekräftade Justin att Argentina, Chile och Brasilien var med på turné, men att det fanns en möjlighet att Peru skulle ingå. "Jag ser dig, Brasilien, Argentina och Chile, och alla ni där nere!".

Det har nu bekräftats att Peru kommerett stopp av den kanadensiska pop sensationen sydamerikanska turné, och hans besök kommer att äga rum i september. Lokalen är ännu inte bekräftad.


Justin Bieber har nyligen avslutat den första delen av sin världsturné med ett besök nyligen i Japan, där han sjöng för fans som blev offer för den jordbävning som ödelade nationen i mars. Trots att flera gruppmedlemmar var ovilliga att följa med honom av rädsla för radioaktivitet, ville Bieber upfylla asiatiernas drömmar genom att få träffa honom.


Nu kommer han ha några månader ledigt sedan ska han börja förbereda sig för hans turné i Sydamerika.


Justin's manager, Scooter Braun bekräftade det genom sociala nätverk.


Justin Twittrar!

rcqeg.jpg

Två bilder från Next to you!



Justin Bieber - Teenage Dougie Love Dream (REMIX)






Bilder på Justin och Ernie Halter!



Justin Biebers granne i Stratford, Ron Mercer.

Jiggs middag med salt kött? Justin Bieber älskar det, säger en lokal man.

 

Ronnie Mercer of St John's säger att han känt till Biebs sedan han var  ett litet barn, växte upp i Stratford, Ontario. Mercer bodde i en lägenhet tvärs över gatan från Justin och hans mor, Patti Mallette, och blev nära vän med dem.

 

Justin var en typisk unge, sa Mercer: han besökte ofta Mercers lägenhet för måltider och ta hans hund ut på promenader, skulle spendera sina helger genom att spela tv-spel och gå i kyrkan, och gillade att cykla på sin cykel. Han var också lite av en upptågsmakare.

 

"Jag minns en gång då han staplade en massa tomma lådor framför min lägenhet dörr och ropade till mig att komma ut snabbt. När jag öppnade dörren föll lådorna över mig, "säger Mercer med ett skratt.

 

Trots att han var känd för att vara en bra sångerska, var Justin populär runt Stratford på grund av hans skicklighet som hockeyspelare, Mercer tillade om Justin inte hade blivit  en popstjärna, kunde han ha haft en chans att vara en professionell ishockeyspelare.

 

"Han hade alltid unga flickor springdes efter honom, långt innan han var berömd," sa Mercer .

 

"Vi skulle vara ute och gå eller att han skulle vara på sin cykel och flickorna skulle vara som," Hej, Justin! " Även de äldre, " sa Mercer. "Han är inte besvärad av all uppmärksamhet han får från tjejer nu eftersom han är van vid det."

 

2007 var det som Mallette började lägga ut videon av Justin när han sjunger covers på olika R & B låtar på YouTube, och ett år senare, hittar  American Talent Manager Scooter Braun, Justin . Inte långt efter det, var Justin signerad till Raymond Braun Media Group, som ägs av Braun och R & B stjärnan Usher, sen flyttade han till Atlanta, Georgia.

 

"Jag minns att han var i min lägenhet en morgon för att äta frukost och han hade den trådlösa telefonen med honom. Telefonen ringde och han svarade det, och när han klev av, sade han, "Det var Usher," sa Mercer.

 

Även Justin kommer att bli en popstjärna och tonårsidol med en American Music Award och ett antal Grammy-nomineringar under bältet, han och hans mamma höll kontakten med Mercer, som sade att han talar till dem minst en gång eller två gånger under en vecka, antingen via mail eller telefon. Mallette svarade inte på en Twitter begäran från Telegram för en kommentar.

 

Mercer, en tung utrustning operatör, senast såg Justin under 2010, när han kom till St John's för Junos där han vann Pop Album of the Year Award för sina CD "My World 2,0" samt Fan's Choice Award. Mercer fick en all-tillträde backstage-pass, och fick tillbringa tid med Justin, Mallette och Justins pappa, Jeremy Bieber, backstage och i deras hotellrum.

 

"Det var konstigt, med stora vågor av unga flickor springer mot dig, " sa Mercer : "Men att vara känd och ha en massa pengar har inte förändrats Justin. Det kunde inte ha hänt en trevligare ung karl. Jag säger dig, om alla ungdomar hade respekt för de äldre som han har, skulle världen vara en bättre plats. "

 

Justin och hans familj hade planerat att tillbringa några dagar sightseeing runt St John's, men hotet av ett moln av vulkanisk aska från Island orsakar förseningar och var tvungna att lämna direkt efter Awards Show blev klar.

 

Rykten började cirkulera att Justin hade valt att lämna eftersom han inte tyckte om St John's, men Mercer sa att det helt enkelt inte var sant.

 

"Jag var där när de berättade att de måste att gå, och han sa," Awww, jag vill stanna "," Mercer sa.

 

Mercers fick också de senaste nyheterna om rykten om Justin och hans flickvän, skådespelerskan Selena Gomez: "Så vitt jag vet,  är de fortfarande tillsammans, sade han.


Gilla sidan på Facebook!



KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN!


Justin Bieber anländer till LAX flygplats i Los Angeles!

Justin Bieber: LAX Landing

Justin Bieber lyssnar på musik genom hans lila hörlurar när han anländer till LAX flygplats i Los Angeles på torsdag kväll.


Den 17-årige musikern svepte bara upp i den asiatiska delen av sin turné, senast stanna Justin till i Japan.

Även i huvudstaden Tokyo, träffade Justin också några studenter som nyligen drabbades av tsunamin och jordbävningen.

I helgen kommer Justin att vara med sin flickvän Selena Gomez i Las Vegas 2011 Billboard Music Awards som presentatör.



Justin Biebers nya parfym, Someday!



Att se så stora framgångar med sin första satsning doft marknaden är Justin Bieber redo för att hjälpa damerna med rätt lukt.


"Never Say Never"-stjärnan gick ut för gals "parfym, eftersom det kommer i en hjärtformad blomma av en topp till den avtagbara berlocker hängande från halsen.

Enligt WWD heter Biebers nya parfym Someday - medan hopkok skapades av Honorine Blanc Firmenich, som beskrev erbjudandet som en "fruktig gourmand" formel.

Komma in på hans senaste satsning medan han turnerar världen, säger Justin, "Låt oss vara riktiga, det är väldigt viktigt hur en tjej luktar. Jag har en sådan djup förbindelse med mina fans, skapa en doft som jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan föra dem närmare till min värld. "

Med en del av vinsten går till pennor Promise, som bygger skolor och Make-A-Wish Foundation, berättade 17-åringen glatt.


"Jag ska inte bara ge en doft till alla mina fans, men jag kan ge tillbaka till välgörenhet, vilket är en stor prioritering för mig. Folket Ge tillbaka Brands r mig verkligen, att stå för vad jag bryr mig om. "

Fortsätter att arbeta med Honorine Blanc av Firmenich på flickornas doft, Bieber berättade, "De lät mig verkligen ta ledningen hela projektet, eftersom jag vet mina fans bättre än någon annan - från att arbeta med gruppen om utvecklingen av doften fick jag hjälpa till att designa flaskan och förpackningen. "

Ställ att skickas till utvalda butiker i juni, kommer doften att erbjudas som en Eau De Parfum Spray varierar i pris från $ 35 för en 1 oz. storlek till $ 45 för 1,7 oz. version till $ 55 för 3,4 oz.


Om den kommer till Sverige, kommer ni köpa den då? :)



Justin Bieber & Ernie Halter sjunger "Come Home To Me" på Orange County show!




Justin Bieber Lämnar Tokyo flygplats!





Justin Bieber sjunger pray i Budokan, Japan!




Justin Bieber Nominerad till Country Music Award!

44th   CMA Awards

 

Upp med händerna om du såg det här komma. Tidigare i år fick Justin Bieber med Rascal Flatts spela in en låt - som nu är nominerad till en Country Music Award.

 

Det hat stått om denna samverkan från början. Som låten, "that should be me", hade inte släppts ännu, vad fångade uppmärksamheten vid den tidpunkten var att Bieber dök upp till studion med en ny frisyr. När det blev foto av sångaren med Rascall Flatts "sångaren Jay DeMarcus dök upp, gick Twitter i en frenesi! Nu blir sången lika uppmärksam. , vem tävlar han mot?

 

• Jason Aldean with Kelly Clarkson – “Don’t You Wanna Stay”
• Justin Bieber feat. Rascal Flatts – “That Should Be Me”
• Kid Rock feat. Sheryl Crow – “Collide”
• Aaron Lewis feat. George Jones and Charlie Daniels – “Country Boy”
• Loretta Lynn, Miranda Lambert and Sheryl Crow – “Coal Miner’s Daughter”

 


Celebuzz’s Favorit minnen av Justin! (video)



En bild från "Next 2 You"



ser mäktigt ut ! :d

Ritad bild på Justin!



Justin på en intervju i Japan!



Justin pratar japanska vid: 0:40 och 1:40 :)



Justin Bieber - Come home to me!





Justin Bieber, boxnings match!





Justin Bieber tredje mäktigaste kändis 2011, av Forbes!



Om du trodde att det var omöjligt att en 17 år gammal debuterade på vår lista över de mäktigaste människorna i underhållning nr 3 precis bakom OPRAH WINFREY visar Justin Bieber att du kan Never Say Never!


En av våra stjärnor från förra året, slog interpoleringen heartthrob listan tack till 500 miljoner visningar YouTube och en konsert film som halade i $ 100 miljoner i den globala biljettkassan. Bieber har mer än 9,6 miljoner följare Twitter, mer än Kim Kardashian, Ashton Kutcher och president Obama. Under det senaste året känade Bieber nästan 40 miljoner dollar från touring. Påskrift erbjudanden, musik försäljning och marknadsföring stötte honom till totalt $ 53 miljoner euro. Inte så dåligt för ett barn knappt gammal nog att köra.

Usher, mannen som upptäcktee Justin Bieber, gör också sin debut vår lista i år, kommer in som nummer 32. R & B-ikonen väcks i $ 46.000.000 under det senaste året för hans konsert framträdanden och försäljnings album, samt imponerande försäljning från hans rygg katalog med anor från 90-talet.


Justin Bieber och Selena Gomez presenterar på 2011 Billboard Music Award




Justin Bieber och Selena Gomez är båda presentanter 2011 "Billboard Awards" i helgen! Paret kommer att tillbringa sin efterlängtade återföreningen i Sin City!

Justin Bieber och Selena Gomez får alltid hålla oss i fundering om deras förhållande, men i helgen kommer paret äntligen vara tillsammans igen efter Justin internationella turné. Justins sista konsert datum i Japan är torsdag kväll, och sedan åker Justin Vegas i helgen för söndagens Billboard Awards.

Utmärkelserna visar att de kommer bekräfta att de är ett par under mässan och vi undrar om de kommer att delta i evenemang tillsammans? Trots den senaste tidens intervjuer har både Justin och Selena misslyckats med att prata om deras förhållande, vi tror att paret kommer att vara glada att vara tillsammans på plats efter att varit borta från varandra ett tag.


Hantera en lång distans förhållande är svårt att göra, nu när Justin är klar med sin internationella turné kommer paret att kunna tillbringa mer tid tillsammans och stärka deras relation.

Berätta vad du tycker! Är du glad för att Justin och Selena återförenas Billboard Awards? Tycker du att de bör presentera tillsammans?


Justin Bieber tjänade $53 miljoner under ETT år!



Forbes Celebrity 100-lista, även känd som "världens mäktigaste kändisar" uppenbarades idag och vår favorit pojke Justin Bieber kom tredje plats! Justin Bieber tjänade $ 53.000.000 från maj 2010 - maj 2011, hur imponerande är det?!

Justin gjorde sin lön från en kombination av filmen Never Say Never (uppräkning $ 100.000.000), hans nya album My World 2.0, och hans live-shower runt om i världen (biljetter $ 600.000 i bruttoförsäljning per natt).

Vi är stolta över dig Justin!


Justin grattar Lady Gaga!



Justin grattulerar monstret, lady gaga för sin första plats på mäktigaste kändisar 2011.


Video på Justin och Christian när dom tricksar med en Jojo!



Justin träffar japanska barn offer från tsunamin! VIDEO




Justin Bieber kommer att presentera på Awards Billboard Music!

bbma header

Justin Bieber har aviserats som presentatör 2011 Billboard Music Awards som äger rum denna söndag.


Andra stora namn plats för att presentera, Kylie Minogue, Jada Pinkett Smith, Joe Jonas, Keri Hilson, Marc Anthony, "Glee"-stjärnan Matthew Morrison, Nas, Scott Weiland, Tim Allen, Travis Barker, Trey Songz och "Modern Family"-stjärnan Rico Rodriguez.

Rihanna, Jennifer Lopez, Black Eyed Peas, Taio Cruz, Keith Urban och Lady Antebellum alla hittills har utnyttjats för att utföra på mässan, som kommer vara air live ABC från Las Vegas MGM Grand.

Stor nominerade för natten omfatta Rihanna (med en jättestor 18 nickar), Eminem, Lady Gaga, Bruno Mars och Justin Bieber. Bieber, Taylor Swift, Eminem, Rihanna och Gaga alla möts för nattens stora äran av Top Artist. När det gäller Top New Artist kategorin kommer Bieber vara upp mot Taio Cruz, Ke$ha, Bruno Mars och Nicki Minaj.

Beyoncé kommer att hedras med Billboard Millennium Award som hon amperes upp för att släppa sitt kommande album . Billboard kallade Beyoncé för årets kvinna i Oktober 2009 och bästa kvinnliga artist i December 2009. I år kommer hon att hedras för sitt arbete både som soloartist och som en av grundarna av Destiny's Child.

KOM IGEN NU RÖSTA PÅ JUSTIN HÄR !!


Bilder på när justin skulle till en japansk Television!




Justin anländer i Osaka Japan!





Justin Twittrar!




Justin träffar japanska barn offer från tsunamin!






Jasmin spelar "Baby" på mobilen av Justin Bieber!



Justin Bieber anländer till Osaka flygplats, Japan!



Rösta på Justin på MMVA, Fanvideo!


KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA!

Justin säger till japanska barn, att det kommer bli bättre!

Canadian pop star Justin Bieber is flanked by children from   northeastern Japan, the area devestated by the March 11 earthquake and   tsunami, during an event at the U.S. Ambassador's residence in Tokyo May   18, 2011. REUTERS/Yuriko Nakao

 

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber flankeras av barn från nordöstra Japan, området förstördes den 11 mars utav jordbävningen och tsunamin, under ett event på den amerikanska ambassadörens residens i Tokyo 18 Maj 2011.

 

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber träffade japanska barn vars liv har förstörts av en jordbävning, tsunami och en pågående kris som har tvingat tusentals familjer från sina hem.

 

Under flera konserter i Japan, talade den 17-åriga sångerskan kort med nästan ett dussin barn, däribland några från Otsuchi, en nordöstra stad som blev kraftigt skadad av tsunamin 11 mars.

 

En pojke från Otsuchi läste ett kort från barn till Bieber, tackade honom för ett möte med dem.

 

"Vi har vänner som förlorat sin familj och sina hem, några har lämnat skolan. Staden är täckt med vrak och det kommer att ta lång tid att komma tillbaka till det normala, sade han.


"Men vi kommer att arbeta hårt för detta. Ge oss mod genom din musik. "

 

Bieber, som hade berättat tidigare för barnen att de "var en inspiration, säger i gengäld att livet skulle bli bättre.

 

"Saker och ting kan bli bättre och det kommer att bli bättre. Det finns bara goda tider framöver ", sade han.

Bieber har redan bidragit till en välgörenhetsorganisation albumet "Songs For Japan" med artister som Lady Gaga och Bob Dylan, som har tagit över $ 5 miljoner till offren för de katastrofer som har lämnat nästan 25.000 människor döda eller saknade.

Bieber utförs i den västliga staden Osaka till en utsåld arena och nästa visas Tokyo mytomspunna Budokan för en annan utsåld prestanda.


Justin skänker pengar till det japanska röda korset!


Justin bieber ska skänska pengar till Röda korset för att hjälpa Japanas hjälpinsatser.
Efter Maroon 5 tweetade:

"Vi ska skänka en del av intäkterna från kvällens show i Tokyo Budokan till det Japanska Röda Korset. Vi ses ikväll"
Justin kände sig inspirerad och bestämde sig för att donera till hjälpinsatserna av tsunamin ödelade nationen och tweetade tillbaka rockers,

"låter som en bra idé .. Jag ska. donera en del av min show till Japanska Röda Korset också."



Lucy Hale har bieberfever!


"
Jag älskade Justin Bieber filmen! Hela hans historia är fascinerande för mig. I förväg, jag förstår inte hur han blev så stor snabbt. Jag visste att han var begåvad, och självklart är han bedårande. Men efter att ha sett filmen grät jag och sjöng hans låtar. Du kunde inte bort från den filmen utan att falla i kärlek med honom. "


Gilla sidan på FB!

Justin Bieber är bäst!

KOM IGEN NU !!! ÄVEN OM DU INTE GILLAR JUSTIN BAH GILLA SIDAN!

Justin Bieber samarbetar med PhoneGuard till stoppa smsa under bilkörning!

 

 

Justin Bieber har varit mycket högljudd om att sluta SMSa under körning, och nu samarbetar 17-åringen med PhoneGuard för  att hjälpa till att driva hans budskap hem.

 

 

"Det är tragiskt att nästan alla rapporter om dödsfall och allvarliga skador som orsakas av förare som smsar och kör, sade han i ett uttalande. "Vi måste ändra attityderna i vårt samhälle mot sms och bilkörning och jag gör det till en av mina personliga mål för att göra detta."

 

 

Som Beliebers vet har Justin en nattlig ritual som innebär att sprida ordet om farorna med lagen.


 

"Varje natt utför att vi har en banner som går upp och säger" Smsa inte när du kör"det betyder verkligen mycket för mig, tillade han. "Vi planerar att fortsätta att ge $1 från varje biljett som säljs till denna orsak och tillägg av PhoneGuard detta kommer att hjälpa oss expandera våra ansträngningar ytterligare."

 

Justin kommer att delta i en serie av kampanjer med programvaran bolaget, som är tillverkare av Kör säkert, en mobil app som inaktiverar sms och e-funktioner när användaren befinner sig i en bil går snabbare än 10 miles per timme.



Förutom att öka medvetenheten kommer kampanjen hjälpa till att samla in pengar till välgörenhetsorganisationer som Alex Brown Foundation, en organisation som fått sitt namn efter Alex Brown, en Texas tonåring som tragiskt förlorat sitt liv av att skicka sms när han körde.


Browns har en speciell plats i Justins hjärta - som ni kanske minns, dök sångaren upp ABC för att förstärka sitt budskap och hjälpa Brown familjen på en färsk episod av "Extreme Makeover: Home Edition."


Justin Bieber är en "mindre version av mig", säger Britney Spears!



Justin Bieber är en mindre version av Britney Spears, eller åtminstone är det vad Britney Spears tycker. Efter att ha sett Justin Bieber's film, "Never Say Never," Britney sa att det förvånade henne att se likheterna mellan henne och den tonåriga pop sensationen.


Killen från Kanada följer Britney's fotspår när det gäller att en tonåring turnerar världen runt. Britney likställer hans erfarenheter av hennes första turné och vad hon gjorde för intervjuer då hon först gjorde det stora, med vad Justin gör i dag, enligt Hollywood Life.


Justin och Britney delar en intressant humor också, pekar Britney ut. Medan Justin är känd som en artist och även är väldigt rolig, kan Britney inte sluta att skratta åt andras olyckor. Om någon faller eller snubblar, kan Britney inte låta bli att skratta. (Hon är noga med att tillägga, om någon blir skadad skulle hon inte skratta.)


Britney ser Justin och sig själv som mycket liknande människor på grund av den unga åldern och att de två första kom till stjärnstatus. Båda började i tonåren. Hon tycker också att Justin är cool och finner det glädjande att hon kan relatera nära med honom.


Taylor Hanson's Råd för Justin Bieber!

1305562284_taylor-hanson-lg.jpg

 

USM kom ikapp med frontmannen Taylor Hanson, nu 28 (ja, mina damer den som du länge kallade "den söta ") att fråga om bandets livslängd, supergrupp hans senaste spinoff tonade rutor och, naturligtvis, detta Årets tonåring känsla, Justin Bieber.


US: Ni började unga, har du träffat Justin Bieber? Har du några råd till honom att komma igenom hela denna sak som du gjorde?


TH: Jag tycker det är ärligt är hårt för att lyckas om du börjar som riktigt ung eller att gå in 20 eller 40. Du måste leva och andas musik, och det måste vara något som du bara åtagit dig. Vi träffade Justin i början av hans karriär en Grammy händelse för ett och ett halvt år sedan och han helt ärligt verkade han  vara som en trevlig grabb som verkligen var glad att få uppmärksamhet på vad han gjorde. Jag kommer att säga en av de svåraste sakerna man kan göra är att överleva framgång och vissa sätt är det enklare än efterlevande fel eftersom när man lyckas, och du når en plats du vill vara på, bara räkna ut hur man underhåller det och även bara bibehålla fokus och perspektiv är en utmaning.


Justin Biebers favoritprogram, "The Hard Times of RJ Berger," vill att han vara stjärn gäst!

Getty Images



Stjärnan i "The Hard Times av RJ Berger" berättade att de skulle älska att sina fan, Justin Bieber, visa sitt stöd genom att vara en stjärn gäst deras show!

Justin Bieber håller det inte hemlig att han är ett fan av MTV: s hit komedi The Hard Times av RJ Berger, och nu är showens stjärna tillbaka kärleken. Vi pratade med Paul Iacono, som spelar RJ Berger själv, och han berättade att han skulle älska att ha Justin gästande på showen!

"Han är verkligen en vän av showen genom att ge oss ett betyg uppsving [genom att twittra om det] Jag tror att fansen skulle älska att ha honom här, jag vet att jag säkert skulle älska att ha honom här, sade Paul till HollywoodLife exklusivt.



Austin Mahone - Never Let You Go!



Justin Mahone har lagt ut en ny cover när han sjunger Never let you go.. Jätte duktig ! :)
Vill ni lyssna mer på Austin kan ni klicka in er på hans kanal här! > AUSTIN MAHONE <

Bilder från en presskonferens i Taiwan!



DAMN HOT!

Mina tankar och åsikter om Selena!

Alla beliebers jag träffar och även annat folk frågar mig alltid om jag gillar Selena?
Ska jag vara ärlig gillar jag henne inte, inte för att hon e tillsammans med Justin, jag har aldrig gillat henne.. men de blev såklart ett minus när hon & jb blev tsm! Visst hon e bra på skådespeleri men att sjunga är inte hennes grej.. Det känns som att hon utnyttjar Justin för hon blir tillsammans med varenda kändis känns det som, vadå nästa år typ Cody Simpson ? Och den där videon där hon säger " jag vet inte om jag har varit kär i Justin " det gjorde riktigt ont när hon sa det.. Man ser hur Justin kämpar för henne men vafan hon typ bestämmer över han ? -.- Efter den videon fick hon ETT STORT minus! Verkligen ett stort minus! När hon sa att hon inte gillade att Justin tog upp OLLG på scenen? Jävla ego dela din lycka med nån annan också. Alltså vi beliebers behöver inte gilla varenda tjej Justin dejtar? Vi e här för att stötta Justin inte hans dejt!  Alla beliebers tror att om jag gillar selena gillar justin mig? Nej så är det inte.. Justin gillar dig oavsett du gillar selena eller inte! jaja orkar inte skriva en berättelse här men ni fattar !
Lite att ta i nu men H O N   Ä R   E N  B I T C H !
Har ni något att komma med, kommentera!

Justin sjunger Beat it och wanna be startin' something!


Detta var i Taiwan!

Justin kysser OLLG ?

På bilden ser det ut som att Justin kysser Taiwans OLLG !

 

Kolla på videon när Justin uppträder till OLLG 15 maj i Taiwan!

 


Själv tror jag inte att han kysste henne!

Venezuela behöver Never Say Never!

Som vi redan vet så har Never Say Never släppts. Men inte i alla länder. Venesuela är en utav dom. Vi är ledsna för alla beliebers där som inte kan se Never Say Never!

 


Justin Bieber - Come home to me!


Justin sjunger Come home to me  i Hong Kong!

Signerad Never Say Never DVD!



Common denominator då & nu!



Bieber Fever sveper genom Albert Park College!

Jack Purchase with Justin Bieber.

Jack & Justin!

 

Bieberfever har nått Albert Park college nyligen, men skolans 150 elever var inte där för att bevittna det!

 

Pop sensationen Justin Bieber använde Albert Park basketplanerna för att varva ner efter två av hans Melbourne konserter.

Bieber och hans gäng anlände till 10:30 och lämnade vid 13:15.


Lektionerna anordnades av tidigare NBL stjärnan Nigel vars 2m lång son Jack, 15, hämtades av Bieber för att spela en scratch match.


"Begäran om basket platsen hade kommit via sonen till föredetta Melbourne Tigers stjärnan Darryl McDonald.


"Darryl ringde mig och sa att de hellre skulle spela basket i stället för att gå tillbaka till hotellet,''

"Så jag kunde ordna lokalen.

"Han (Bieber) inte så lång men han kunde hanterar bollen bra.''

Jack sa att Justin var en bra spelare!


"Han pratade mycket med sitt gäng och talade om (NBA stjärnan) Russell Westbrook,''sa han.

"Det var riktigt kul och jag hoppas vi kan hålla kontakten.''

Season 3: Episode 18-Philippines to Hong Kong!!



Season 3 Finale: Episode 19: Happy Birthday Dj Tay James!!



klickaaa på länken!

Justin Bieber Största Fan!
KOLLA !!


The fans are my Common Denominator!





Pattie, Justin och Scooter twittrar ett fan som gjorde en video till Justin och Pattie!




Header!

Hahahah förlåt för super ful header men vi får ha den sålänge ska försöka fixa en fin.. den andra headern hade ju gamla bilder på Justin så ville inte ha kvar den!
Btw; elin är i polen tror jag så jag bloggar ensam ett tag!

Filippinerna hatar Justin? BULLSHIT!


Det fanns många haters som startade rykten och tweetade "Filippinerna hatar Justin Bieber"och "Justin Bieber hatar Filippinerna".

Vad har Justin Bieber gjort i Filippinerna?
Kolla in den här videon:



Scooter twittrar!



DJ Tay fyllde år den 14 !



Grattis i efterskott DJ TAY!

Justin Bieber special shop!

http://bloggfiler.no/jdbnorway.blogg.no/images/1131539-8-1305401397029.jpg

Bild från Hong Kong!



Brittan har Bieberfever!

Britney Spears lider av Bieber feber! Popstjärnan fick just hennes kopia av sin nya video, och hon är inte rädd för att berätta för världen om det! I själva verket medger hon att hon fångat lite av Bieb-influensan som har pågått runt!

“Fick precis min Justin Bieber Never Say Never DVD. #BieberFever,” skrev hon på sin facebook sida!

“Fick precis min Justin Bieber Never Say Never DVD. #BieberFever,” skrev hon på sin twitter sida!


Hennes tusentals fans gillade hennes uppdatering, och det visade omedelbar tecken fan-godkännande! Det är alltid coolt när en artist berättar om vilken musik de lyssnar eller som inspirerar dem. Det ger sina fans en bättre chans att lära känna dem, och att få en känsla för vilken typ av musik (och / eller filmer) som de njuter av.


Du förmodligen skulle inte förvänta Spears att titta på Biebers film, än mindre äger den! Det är verkligen coolt att hon gillar Bieber, eftersom han är super duktig. Trots att hon är en stor popstjärna, skämms hon inte över att vara ett Bieber fan. Han är riktigt begåvad och Brit vet det! Är du förvånad?



Somebody to love - Brandon Harrell!



One Less Lonley Girl, Hong Kong!



#come to croatia!

snacka me en tjej på beliebbok , hon undra om jag kunde lägga upp den! visst kan jag det ! :D

Hoppas dom får dit Justin nu då!

FACEBOOK SIDA!

ALLA BLOGG LÄSARE GÅ OCH GILLA DENNA SIDAN PÅ FACEBOOK!
JUSTIN BIEBER LOVE!
Eller klicka på bilden!


Justins sista tour datum!


Vi får la hoppas att det står Sweden på nästa tour!

Intervju med violinisten Jennifer Saunders från Never Say Never!


Jag
fick chansen att intervjua Jennifer Saunders. Nu kanske du känner igen Jennifer som violinist som Justin möter i sin hemstad framför Avon Theatre i hans film Never say never!

Q-Har du alltid varit ett fan av Justin?
A-Ja, han är väldigt duktig och från Stratford!

Q-Hur länge har du spelat fiol?
A-Jag började vid tre års åldern och har spelat i åtta år.

Q-Hur var din reaktion när du träffade Justin?
A-Shock! Jag såg att kameran kommer in och var jätte förvånad över att se Justin Bieber stå framför mig!

Q-Var du starstruck?
A-Ja! Jag var chockad att jag knappt kunde prata för resten av dagen!

Q-Var människor chockade över att se dig i Justin's film?
A-Ja, de flesta såg mig i förhandsvisningen eller nyheterna innan filmen släpptes.
Vänner ringde mig för att fråga om jag visste att jag var i Justin Biebers film!

Justin har lung inflamation!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JUSTIN ! :(

Justin Bieber America's Best Dance Crew Maj DANSERNA!





åhh dom sista killarna var ju klart bäst! :D

My World Tour @Hong Kong!









ååhh denna sista va han så sjukt snygg på hahah! :D

Selena vill inte gifta sig med Justin!



bra på ett sätt för dom är inte bra tillsammans, men jäkla heartbreaker! :/


Justin Bieber "Featuring Twitter" Selena Gomez ENGLISH TRANSLATION




Jermey Bieber twittrar Justin!






aww så sööt!

We know the DJ @Philippines to Hong Kong



Episode 18! :D

Justin Biebers Message To George Lopez!




Justin anländer till Hong Kong!




MY WORLD TOUR 2011 Burswood Dome- Perth, Australia!

Detta var den 7:e maj!




Justin sjunger I'll Be i Manila, Philippines!



Topp 100 populäraste twitter-användare!


Webbplatsen
Twitaholic har topp-100 lista med de mest populära Twitter-användare

1. @ ladygaga - 9.866.395 följare
2. @ Justinbieber - 9.490.656 följare
3. @ BarackObama - 7.884.050 följare
4. @ britneyspears - 7.714.942 följare
5. @ KimKardashian - 7.424.924 följare
6. @ katyperry - 7.179.933 följare
7. @ aplusk - 6.644.534 följare
8. @ TheEllenShow - 6.565.764 följare
9. @ Taylorswift13 - 6.288.462 följare
10. @ Shakira - 5.864.800 följare
11. @ Oprah - 5.785.588 följare
12. @ SelenaGomez - 5.238.350 följare
13. @ Twitter - 4.996.855 följare
14. @ Rihanna - 4.911.611 följare
15. @ Twitter_es - 4.896.951 följare
16. @ 50cent (50cent)- 4562628 följare
17. @Justin Timberlake - 4504865 följare
18. @Ryan Seacrest - 4485649 följare
19. @Mariah Carey - 4367359 följare
20. @CNN Breaking News - 4367359 följare




Som ni ser så är vi Beliebers snart ikapp the MONSTERS!

Klicka HÄR för att se hela listan!



Barack Obama tröstade en ignorerad belieber!


Ayton Wall, 14, som förlorade sin pappa i attacken mot World Trade Center twittrade till Justin Bieber: "Hey! Jag har en hemsk livshistoria och utan din musik vet jag inte om jag kunde ha överlevt. Tror du jag kan skicka dig ett brev?"

När han inte svarade, skickade hon ett brev till president Barack Obama. Vita huset reagerade redan nästa dag och uppmanade Wall att ansluta sig till presidenten under gårdagens ceremoni vid Ground Zero, rapporterar NY Mag. Obama berättade för henne att han känner Justin.

Bieber twittrade bara: "Jag tror du har fel. är ganska säker på att president @BarackObama kommer att hålla detta löfte."

Selena vet att hon inte kommer att gifta sig med Justin!


Under de senaste
intervju med Teen Vogue, avslöjar Selena Gomez att på grund av sin unga ålder är hon nu helt öppet för falla "handlöst" i kärlek.

"... i detta ögonblick i mitt liv, jag är vid en punkt där jag vill vara kär, att ge mitt allt och falla handlöst. Jag är 18. Jagtänker inte gifta mig med någon jag är med och jag vet det. Nästa heartbreak jag har, jag är säker jag ska vara som, "Hur kan jag leva utan den här personen?" Men jag försöker fortfarande att dyka i och njuta av det. "

HAHA JUUSTE SELENAAAAAAAAAA DU SKA INTE GIFTA DIG MED MIN BABYYY ! ;)


btw.. alla läsare.. ni e tråkiga för ni kommenterar ALDRIIIIIIIIIIIIIIG! :D

En flicka från Hawke's Bay möter Justin Bieber!

BONKERS FOR BIEBER: Napier girl Meg Higgs, 8, went to see Justin   Bieber live in Sydney when her wish was granted by Make-A-Wish NZ.

 

 

 

 

Att vara förnamn basis med Justin Bieber är en dröm för den genomsnittliga interpoleringen men för Napier flickan Meg Higgs är det verklighet.

Åtta-åriga Meg fick hennes önskan beviljas ​​av Make-A-Wish, Nya Zeeland, när den blivande rockstjärnan reste till Sydney för att se - och möta - pop stjärnan Justin Bieber.


Hamnen Ahuriri School Year 4 student sade att mötet med Justin var en dröm. "Han är bara riktigt trevlig, söt ochenorm, säger hon. "Han sa" Hej, hur mår du? "och jag sa"bra "och gav han mig lite saker. "

Den kanadensiska superstjärnan imponerade även Meg's syskon, grattar yngre syster Finty, 3, och skakar hand med bror Charlie, 6.

Mamma, Arlene Perry, gav henne godkännande för: "Han var en mycket artig och stilig ung man, sade hon.

Ms Perry sade att resan verkligen var en av en livstid, eftersom hela familjen tillbringade sex nätter i den australiska staden som var en del av Meg's önskan, rad åtta på hans utsålda show.

"Det var riktigt häftigt", sa Meg. "Jag gillade när han sjung baby för då kom det konfetti från taket och föll ner över oss".

Familjen besökte Luna Park, Taronga Zoo, Sydney Akuarium och roterande restaurang Centre Point Tower.

Familjen firar också att Meg gick igenom remission efter diagnosen fyra under 2009.

Den livliga 8-åringen har genomgått kemoterapi och kirurgi sedan diagnosen, och Ann Perry sade att familjen var frossa i de goda nyheterna.

Sedan hon återvände från Sydney, har Meg inte bara börjat piano och sånglektioner hon kan också vara en pop känsla, men nu var det avundsjukan av sina vänner i skolan.

"Min bästa vän brukar röra mig, för att hon tror att hon rör Justin eftersom att han rörde mig".

NEVER SAY NEVER I BUTIKER NU!!


Min snart dåååå !

Justin vägrar att skriva autografer på Manilas flygplats



"Min pappa (i neongrön väst) försökte få en autograf från Justin Bieber till min syster. Men ta en titt på vad han gjorde. Han slog till min fars hand och CD'n föll på golvet. Ingen från hans crew hjälpte honom. Inte ens en ursäkt från Justin Bieber själv. Var är dina seder nu grabben? Jag vet att du är sjuk, men du kunde åtminstonde sagt att du var ledsen och att du inte ville signera just då. Hur kunde du göra så mot min far. "

Flickan spelade in videon på sin mobiltelefon medan hennes pappa försökte få en autograf från JB. Det hade troligen varit en bättre idé att byta och låta dottern be om autografen? Men ändå, JB bör vara mer tankefull. Vad tror du händer här? Har Justin ens knackat ner den? Var han bara på dåligt humör? Eller är det för att han var sjuk och irriterad?



"Dålig stil justin men hoppas du ångrar det!"

Nu kan man boka Never Say Never på cdon!


Klicka på bilden på bilden för att komma till sidan, eller så kan du klicka → hääääääär

Justin anländer i HongKong, Japan!



Justin Bieber och andra stjärnor tar av sig sina glasögon för välgörenhet!

 

Justin Bieber, Sarah McLachlan, David Foster och en mängd andra kändisar har donerat sina solglasögon till en välgörenhetsorganisation insamling för de kanadensiska institutet för blinda.

 


Öppet för allmänheten på www. cnib.ca / auktioner på fredag , är det Shades of Fun auktion eBay del av en årlig enhet som uppmuntrar kanadensarna att bära solglasögon för att skydda sina ögon och som väcker fonder för att stödja CNIB för personer med synnedsättning.

 


"Vare sig det gäller familjer i min stiftelse eller kanadensare som r för mycket sol (ja det finns mycket sol i Kanada!) är välbefinnande kanadensare viktigt för mig, sade flera Grammy Award-vinnande producenten Foster, som var första kändisen med att ge sitt stöd. "Vänligen bär dina solglasögon för att skydda dig från solens UV-strålar-eller paparazzi."


Övriga underhållare, idrottare och mediepersonligheter kommer också att hjälpa till, däribland Kanada AM: s Jeff Hutcheson, Being Erica skådespelerskan Erin Karpluk, OS-guldmedaljör Christine Nesbitt och musikerna Jann Arden och Carole Pope.


"Vi är glada och ödmjuka inför dess generositet av dessa kändisar", säger Steve Lutz, CNIB:s vice ordförande för fondens utveckling. "Deras deltagande kommer att gå en lång väg mot att öka medvetenheten om vision, hälsa och samla in medel för CNIB tjänster från kust till kust."



Justins meddelande till Ryan Seacrest!



"Next to you videon kommer att vara stor"


På tisdagen blev fans omedelbart upphetsade av nyheten att Justin Bieber och Chris Brown har planer på att göra en video för Browns FAME låt "Next to you." Samma dag hade MTV News nöjet att tala med videons regissör, Colin Tilley, som delade lite om klippet.


"I morgon, fotar jag New Boyz och Chris Brown ... då är Justin Bieber och Chris Brown tillsammans, säger hanretandes. "Jag kan inte säga något om det ännu, men det kommer att hända. Det kommer bli stort. Det kommer blistort. Jag kan inte säga något annat. "


MY WORLD TOUR 2011 MANILA!








“The Justin Bieber Song” – av Georgia & Kate!!



Justin är sjuk!


åååh kryaaa älskling ! :(

Justin anländer till Manila!





Justin och Pattie i Just Beats!


wihuuuuuuuu jag har likadana #swaaaaaaaaaaag

One Less Lonley Girl, Manila!



Bruce Pugh med en lila Justin Bieber ryggsäck!



Ungefär en halv timme innan spelen börjar, tar Fort Myers Miracle relief pitcher Bruce Pugh sin handske innan han går.. Han griper även något annat: en lila Justin Bieber ryggsäck. "Det är något vi får en kick av," sa Pugh om ryggsäcken prydd med tonårsidolen från Kanada. "Fansen älskar det. Vi blir trakasserade."

Blake Martin, en vänsterhänt Miracle reliever från Louisiana State University, köpte ryggsäcken för $ 16. Martin ville väcka en lång tradition baseball bullpen. Även på de stora-ligan nivån på olika lag, förväntas relievers medföra sina redskap i en portfölj eller ryggsäck för användning under spel.
-news-press.com


Justin tvingas gå av scenen för att kräkas!


Justin Bieber var så sjuk under sin Filippinerna konsert - han var tvungen att ta pauser backstage för att kräkas. Den 17-årige led av lunginflammation men var fast besluten att agera soldat då för sin 90-minuters utomhus konsert, rapporterade TMZ idag.

"Sjuk som en hund ... men showen måste gå vidare. Fick kallas en trooper", sa Bieber innan han intog scenen inför tusentals jublande "Beliebers" på Mall of Asia i landets huvudstad, Manila. "Showen var bra men tuff. Riktigt sjuk. Dags att vila," twittrade popstjärnan efter föreställningen.

Bieber har en vecka ledigt innan hans två konserter i Japan. Medlemmar av hans besättning är enligt uppgift tveksamma till att åka till det jordbävningsdrabbade sargade land av rädsla för strålning men Bieber kommer gå vidare med turnén och inte svika sina fans, berättade en källas webbplats.


Australiens nästa Bieber?



Oh shit! :D


Justin Bieber America's Best Dance Crew Maj 2011


Justin
Bieber har skisserats som superstjärnan veckans America's Best Dance Crew episod (ABDC). Varje avsnitt denna säsong innehåller en kändis konstnär tema episod där dansens besättningar måste skapa danser till huvudmixar av veckans artist.

Även om Justin inte kunde vara där personligen för att titta på de fem återstående besättningarna att utföra låtar som "Somebody To Love", "Never Say Never"och "Baby" (han är för upptagen me sitt turnerande och irriterande på Marg Helgenberger), han skickar sin kärlek via web cam.

Titta hela episoden av JB när han visar upp sina skills på MTV 10/9c. Torsdagar 12 maj 2011.

Justin och Chris brown gör en musikvideo till Next 2 you?


Chris
Brown tog nyligen scenen med Justin Bieber under Justin Biebers deltävling i Australien, där de framförde "Up"&"Look at me now ". Och nu kommer de två att börja arbeta en video för Browns FAME låt "Next 2 you."

Justin Biebers manager, Scooter Braun bekräftade video planer på Twitter.

"# Next2You w / @ justinbieber och @ chrisbrown -! video behandlingen är galen ... ja det kommer", skrev han.

Silver Fox blir lurad på On Air!


Såg vi våran älskade Silver Fox bli röd?

Kolla in denna HIGHlarious klipp från gårdagens Anderson Cooper 360, under vilken ankaret det var att diskutera om Marg Helgenbergers och Justin Bieber drama med British nyheter korrespondent Isha Sesay när showen är teknisk direktör drog en jävla spratt som vi verkligen insistera.. se den fjälv!(ovan)

Här hoppas vi att ingen faktiskt fick sparken!

Vi är säkra på att det var pinsamt, men hey! Du måste respektera en välgjort tilltag!

Justin Bieber visar ansvar som en popstjärna!

Vid 17 vet Justin Bieber omfattningen av hans berömmelse och det ansvar som följer med den. Även om folk kallar honom en" brat ", Justin säger han mycket väl vet att han måste vara en förebild och en professionell i alla sina strävanden. "

Video från när Justin får 7 stycken Plantium!



Video från när Justin får 7 stycken Plantium!



Justin på presskonferens i Manila!



Bilder från när justin får 7 stycken plantium!







Selena saknar justin?



MSN: "Töntigt att bli kallad snorunge"




Justin Bieber sjuk under Manila konsert!


Källor avslöjar enbart till PerezHilton.com att Justin Bieber var så sjuk under sin konsert i Manila i onsdags att han sågs kräkas backstage mellan låtarna.

En läkare såg Bieber före konserten, en insider inom turnén berättar till PerezHilton.com att han har diagnostiserats med en dålig bröstinfektion.

"Justin fick rådet att antingen ställa in showen eller göra en förkortad show, men han insisterade att ha showen. Så de skär ner showen, men när föreställningen började fortsatte han köra." berättade en källa till Perez.

Justin Bieber hamnade att gör sitt normala, 90 minuter för hans filippinska fans! Trots att han var mycket mycket sjuk!

Justin twittrade:

"Gatorna i Manila är fyllda... det här är galet. stor energi. sjuk eller inte den showen var otrolig!! #myworldtour"

"showen var bra men tuff. verkligen sjuk. tid att vila."

Justin Bieber - Only A Human!

Detta är support videon till Justin!







Detta är sjukt.. att det finns så många haters på grund av avundsjuka.. Ni hatar honom bara för att ni är avundsjuka ni kan inte hata folk ni inte ens känner, varför ens lägga ner tid på att hata, Justin kämpar hela tiden, han ger inte upp! Så jävla äckligt omoget å bah "bög" och massa sånt skit, ni vet själva att han inte är bög då ska ni fan inte säga de. Har han gjort er nått eftersom att ni hatar honom så jävla mycket? har han sagt nått dåligt? Han är bara en vanlig kille som fick sin dröm i uppfyllelse, ni ska inte förstöra det för han. Tänk på att man kan va ledsen utan att det syns.. man fejkar ett leénde. Hur tror ni att Justin känner? Gay - Faggot? vart fan har ni fått den skiten i från.. onödigt att ens slösa tid på att kommentera patetiska saker på hans youtube. Ni vet själva att han e en vanlig människa och ni vill själva inte bli kallade sånna grejer, sluta kalla andra det då. Han är 17 år gammal, och ja han är en vanlig kille. Det gör så jävla ont att se Justin ledsen och grejer. Nej jag vet vi är inte direkt bästa vänner jag har träffat han och så men ja, det gör riktigt ont. Och folk som säger att dom ska döda honom? pfft bara pinsamt... Seriöst gillar ni inte han, ok? Men hata det är fan överdrivet.. Har ni bara patetiska saker att säga honom ska ni fan skita i det. Hade ni varit i Justin's situation så hade ni inte gillat det.. tänk inte bara på er själva..




Liam Payne, misstagen för Bieber!


Tyckte ni att dom va lika?

Purple Biljetter!


Som en särskild bonus för Justins hängivna fans, har Paramount Home Entertainment skapat 500 Purple Biljetter som kommer att slumpmässigt finnas i Never Say Never Blu-ray och DVD-paketet!

De lyckliga mottagarna av Purple Biljetter kan lösa in dem för en 5 × 7 film cell egenhändigt undertecknad av Justin Bieber och en exklusiv t-shirt.



Justin blev chockad över om vad Marg sa!


Justin
Bieber verkar vara ganska chockad över att "CSI"-stjärnan Marg Helgenberger berättade till ett radioprogram att han var en "skitunge" på TV ... särskilt eftersom de aldrig har arbetat tillsammans.

Justin skrev sedan på sin twitter utan att nämna Margs namn, han sa:
Det är lite lamt när någon som du har träffat en kort stund och har aldrig jobbat med, säger en massa kommentarer om dig. Jag kommer att fortsätta önska dom lycka till och vara snäll!


Som vi tidigare rapporterat, gick Marg på en fransk radio show och sa att JB var "något av en barnunge"när han gästspelade showen tidigare i år.

Bieber la till:
Jag vet vem jag är och ibland behöver människor inte bara att gå och säga vad de vill. Håll huvudet upp och va mannensom mamma växte upp.

MSN: CSI stjärnan: Justin bieber är en snorunge!




Pass Out fan Video!



Rösta på Justin på Billboard fan favorite Award 2011!


klicka på bilden för att komma dit!

De allra första Billboard fans Priset kommer att överlämnas till de musiker som får flest röster i Billboards läsar enkät.
Det blir inga sjökort statistik, airplay eller biljettförsäljning påverka detta beslut.

Din röst avgör om Justin Bieber ska vinna eller inte!

Så rösta på Justin Bieber, KLICKA HÄÄÄÄÄÄR!

Undersökningen kommer att vara öppen från maj 9 -> 20 maj. Vinnaren kommer att tillkännages den 22 maj,på  Billboard Music Awards dagen!


Justin ska uppträda för 25.000 fans idag i Manila!


JB kommer att uppträda på Mall of Asia i Manila, Filippinerna ikväll, 10 maj 2011

Runt 25.000 fans väntas på att titta på Justin Bieber konserten, sade en källa i produktions laget, som tillade att biljetterna är slutsålda, med undantag för brons-och Tillträdesbiljetter sektioner.

En annan källa hävdade att Smart, den filippinska ledande telekombolag, spenderade minst 50 miljoner peso, eller $ US 1,7 miljoner att ta in Justin Bieber i Manila och hyra en produktion outfit för showen.

Justin Bieber är en bortskämd unge!

Vi hör historia efter historia om hur Justin Bieber beter sig som en liten bortskämd unge! Nyligen medverkade Bieber i CSI och några skådespelare avslöjade att Justin "typ är en bortskämd unge och att han låst en av producenterna inne i en garderob och så körde han ner handen i en tårta!" Allvarligt Bieber? Ush, det verkar som att justin till slut lät berömmelsen stiga honom åt huvudet och vi gillar det inte alls!

Gammal video när Justin sk8ar !



Alfredo Flores intervju för Never Say Never



Justin sjunger Chuck norris istället för favorite girl!



CSI-Stjärnan: "Justin Bieber är en snorunge"


Justin Bieber har, som Starlounge tidigare rapporterat, haft en biroll i den populära tv-serien ”CSI”. Han spelar i serien rollen som en kriminell ungdom, och nu avslöjar ”CSI”-kollegan att han inte heller i verkligheten uppför sig exemplariskt.

 

Sångaren anklagas inte för att ha gjort något olagligt, men skådespelerskan Marg Helgenberger säger i en intervju i fransk radio att Justin uppträdde barnsligt under inspelningen och gjorde ett par riktiga bus.


— Jag borde egentligen inte säga det här, men han uppförde sig på många sätt som en snorunge. Han var väldigt trevlig mot mig. Men han låste in en av producenterna i ett skåp och han körde sin knytnäve igenom en tårta som stod på skådespelarnas bord, säger hon till radiokanalen Europé 1 enligt sajten radar Online.


Den 52-åriga tv-stjärnan fick också frågan om hon tror att Bieber fick skådespelarrollen på grund av sin talang eller för att tittarsiffrorna skulle öka. Frågan fick henne först att himla med ögonen, men hon svarade sedan diplomatiskt:

 

Justin Bieber var inte dålig-dålig. Men han hade ju aldrig skådespelat tidigare… Han är bättre än man skulle kunna tro.


Nyligen uppförde sig Bieber även aningen barnsligt på en flygtur på väg hem från Sydney. Han ska bland annat ha vägrat att sätta sig på sitt säte, trots att flyget var på väg att lyfta, och blev då tillrättavisad av en flygvärdinna.

Hon börjar prata om JB minut 3:30


NU: Justin på NCSI!



Justin är nu på NCSI på kanal 5,  det örjade bara för några minuter sedan! skynda, sätt på TV:en och börja kolla! :D



En svensk Belieber vid namn Molllan får träffa justin Bieber!



Aså fy vad fubbis, jag började gråta när jag kollade på videon! :/


Kille fejkar Justin Bieber!


Medan Justin Bieber var bunden med konsert och arbetsuppgifter före sin spelning den kvällen, tog NOVA FM en Bieber imitatör runt Adelaide för att se hur upphetsade Adelaide var för Biebs.

come on, han va inte ens söt!

Selena är inte kär i Justin?


Stackars Justin Bieber.
Selena Gomez gav honom bara vad de flesta killar skulle anse det ultimata diss. "Wizards of Waverly Place stjärnan medgav i hennes senaste intervju med Seventeen Magazine att hon inte är kär i honom. Aj! Inte konstigt att han grät som ett barn när han sjöng Favorite Girl på scenen i förrigår i Melbourne.

När hon blev tillfrågad av en intervjuaren om hon någonsin har varit kär, svarade 18-åriga Disney-stjärnan med chockerande uppriktighet, att hon inte visste om hon hade varit kär eller inte.

"Jag tror att när jag blir äldre och har mer djupgående relationer, kanske jag kommer att uppleva
kärlek [love]" Selena förklaras. "Just nu vet jag inte exakt, om jag varit kär."


Enligt Hollywood liv, det är inte första gången Selena har dissed den Biebs. Det var då hon glömde-eller vägrat-tacka honom i sitt tacktal på Kids 'Choice Awards, för att inte tala om de "många gånger [hon] ... skrattade när frågade om hon och Justin hade sällskap." Och vad om alla gånger hon kallade honom "ett barn?" Än en gång, i rättvisans namn, förekom många av dessa incidenter innan hon och Justin var en "officiell" par. Plus, kan Selena har helt enkelt försökt att undvika att ådra vrede svartsjuk beliebers. 

Tyvärr är de sjutton Magazine intervju skiljer sig från allt det ovanstående. När vi frågade om hon någonsin varit kär, kunde Selena  helt enkelt svara: "Ja." Men utan att nämna namn. Oh well, antar att hon bara inte tänka på det.

Låt oss hoppas att Monte Carlo damen inte bryta Never Say Never killens hjärta.


Justin twittrar!




Season 3: Episode 17- Australia Knows The Dj Part Two




One less lonley Girl @Adelaide




Never Let You Go @ melbourne!




NZ interljuvar Justin!




JDB besöker ett Zoo i Melbourne, Australien!








Information!

Förlåt att vi inte har uppdatterat bloggen så himla mycket det senaste, Marigona har försökt att blogga det viktigaste lite då och då!
Jag har varit tvuungen att ta en lite break från att blogga för jag har haft en del saker i skolan det senaste men nu tänkte jag dra igång igen att blogga så att det kommer så klart vara fler uppdaterringar :D!

Jag hoppas ni blir nöjda och glöm inte, (kommentera gärna)
hälsningar och kramisar / Elin O

Jbieber bilder!








så grymt snygg han  är aså man döööör! :D #LOVEJbieber


cover: Connie Talot down to earth! :D



hon e verkilgen as bra hon borde typ göra en douet med Justin! <3


Justin twittrar en video på ett sött litet par! :D






Roliga rörelsebilder!

Justin på scen med OLLG!

Samtidigt hos selena!

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA LOOOOOOOOOOOVEEEEEE IIIIIT !



Justin ber om förlåtelse till flygvärdinnan!


Justin Bieber blev utskälld av en flygvärdinna på ett flyg till Melbourne under helgen efter han missköter sig medan planet förberedde sig för start.
Tonårs superstjärnan är för närvarande och turnerar i Australien med hans My Worlds shower och har gick ombord på ett plan i Sydney i söndags för att flyga till nästa stopp i Melbourne.

Bieber, 17, kom i bråk med kabin personalen när han påstås ha ignorerat begäran om att sitta ner i planet skulle förbereda sig för att lyfta, vilket ledde det till att en kvinnlig flygvärdinna var tvungen att sätta honom på hans plats.

Detta bekräftades av australiska fackliga chef Paul Howes, som satt bakom Bieber på flyget.

Han skrev i en serie av inlägg på Twitter.com, "Jag satt precis bakom honom... han sa förlåt efter att ha misskött sig… Han var lite dum men bad om ursäkt och flygvärdinna var inte ur sur."

Ägg attacken i Australien ligger bakom Acer Arenas personal!

Från videon ser det ut som någon måste ha tappat dem från ovanpå stadion. De kom alla rakt ner och slog scenen samtidigt. Det är omöjligt att göra det om du är i publiken. Du skulle behöva ett fåtal personer, med perfekt mål, och med perfekt timing som kan kasta extremt hög.

De ansvariga för denna olyckan är sannolikt de som arbetar för Acer Arena i Sydney, Australien.


Selena vill utforska sig själv med justin!


Selena Gomez gjorde precis en intervju med Seventeen magazine där hon berättar om Justin säger att anledningen till att hon är så mycket mer öppnare om sitt förhållande med JB jämfört med hennes tidigare pojkvänner är att hon vill utforska sig själv.

17: Du har varit väldigt privat med dina förhållanden innan, men med Justin, har du varit mer öppen och även samordnats Oscars outfits.

SG: Jag vet. Det var vår bal.

17: Fanns det en corsage inblandade?

SG: Nej, men det borde ha varit!

17: Finns det en anledning till att du har valt att vara mer öppen den här gången, med Justin?

SG: Jag gillar inte att gömma mig. Jag tycker om att hålla vissa saker för mig själv, men i slutet av dagen, jag är arton, och jag kommer bli kär. Jag umgås med människor, och jag kommer att utforska mig själv, och jag är okej med det.

17: Eftersom du är mer öppen, du har gått igenom en tuff tid med Justin's fans. kommer du ihåg hur det var att vara liten, och vara ett fan med en crush?

SG: Skojar du? Jag tänker fortfarande att Zac Efron är min man.

17: Jo vi hörde att han är på marknaden ...

SG: Nej, jag skulle inte röra han. Jag älskar Vanessa Hudgens alldeles för mycket.

17: Har du något du önskar att du kunde säga till Justin's fans nu?

SG: Jag ser den passion som många av dessa tjejer har, och det är vackert. Jag älskar det. Det gör jag verkligen. Det är speciellt

Något säger mig om Zac Efron skulle aldrig be henne att hon skulle dumpa JB i ett hjärtslag. Du vet Zac är mer hennes typ. Dessutom verkar hon verkligen älskar Zacs hår men Justin's hår? Inte så mycket ....

Och de stora ögonen 0:17? Det säger en hel del. Hon kan inte stå Justins hår och underskriftlig hair flip. Och tonen i hennes röst när hon sa "men det är hans varumärke, måste älska det"låter som hon är trött. Vi ser hur mycket du älskar det Selena
.

Video från när Justin var i Israel!



Okänd Photoshoot!

'

Justin anländer i Melbourne:D



Justin är nominerad till en MTV Movie Award 2011!


Justin
är nominerad till en MTV Movie Award i
Best Jaw-Dropping Moment kategori.

Best Jaw-Dropping Moment

►James Franco – ’127 Hours,’ Cuts Off His Arm
►Justin Bieber – ‘Justin Bieber: Never Say Never,’ Performance Spectacular
►Leonardo DiCaprio and Ellen Page – ‘Inception,’ Paris Café Scene
►Natalie Portman – ‘Black Swan,’ Mutilation: Pulls The Skin Off Her Finger
►Steve-O – ‘Jackass 3D,’ Port-A-Potty Bungee Stunt

Av hans nominering för sin debutfilm, säger JB:
Tack till alla MTV. Denna film handlar om mitt liv och livet för mitt lag. Vi gjorde det i hopp om att inspirera människoroch är tacksamma för svaret. Även haters gillade det. Never Say Never!

in och rösta Justin här tills den 4 juni. 2011 MTV Movie Awards sänds live Söndag 5 juni.

Selena Gomez: Zac Efron är min man?


Selena
Gomez berättar till Seventeen magazine om livet och kärleken med Justin.

"Jag gillar inte att gömma mig. Jag tycker om att hålla vissa saker för mig själv, men i slutet av dagen, jag är arton, ochjag ska bli kär. Jag ska umgås med människor, och jag kommer att utforska mig själv, och jag är okej med det. "

Med att vara öppen om sin relation kommer en motreaktion av Love Struck-tweens över hela världen. Gomez har varit ett föremål för alla beliebers och har fått dödshot överallt, men när frågan om hon kunde relatera något till de galna fansen när dom krossar, svarar hon:

"Skämtar du med mig? Jag tror fortfarande att  Zac Efron är min man. "

"Jag skulle inte röra han. Jag älskar Vanessa [Hudgens] alldeles för mycket. "tillägger hon.

Gillar du tanken om Selena & Zac?

Never say never har 200 miljoner views på Youtube!



#pssst och Justin Bieberon är TT på twitter!



Justin: Bullies make me #pssst!




MY WORLD TOUR 2011 MELBOURNE AUSTRALIEN!






Australia knows the DJ!


Episod 16! :D







WE KNOW THE DJ TEASER!

denna här sista är nån dag gammal men men!


en gammal video på justin och hans vänner! :D




Justin sk8ar!


haha så söööööööt !

Justin Bieber vinner Webby Awards!


Beliebers har gjort det igen, denna gång på den 15: e årliga Webby Awards, känd som "Oscars webben."

Biebers fans röstade på justin på People's Voice Award Webby för hans "Justin Bieber Takes Over Funny or Die" komedi videon.

Andra vinnande kändsar var:
Zack Galifinakis och Conan O'Brien.

Bieber blev äggad under konsert i Sydney!


Australien-besöket har inte varit smärtfritt för 17-åringen


Justin Bieber med mord i sinnet!


Sångaren om att spela massmördare: "Skönt att få vara någon annan"

Vi är vana att se Justin Bieber som den söta, väna 17-åring han är. Och inte undra på det – popstjärnan har bara varit, och spelat, sig själv varje gång han har medverkat i tv och film.

I höstas gjorde han debut som massmördaren Jason McCann i den amerikanska tv-serien CSI, och igår var han tillbaka i svenska tv-rutan. För Nöjesbladet berättar han om befrielsen i att få spela ond.

— Det var spännande att få spela någon som är så ond, särskilt eftersom jag är så snäll själv, skrattar han och tillägger:

— Det är skönt att få vara någon annan ibland.

I serien har Justin spelat en mordisk tonåring med stora problem, och sångaren menar att det har varit en riktig utmaning att spela Jason.

— Jag har spelat mig själv sedan jag var på Nickelodeon. Det här var mer av en utmaning, McCann är en störd kille som dödar massor av folk.

Men föga förvånande drömmer den till synes så ödmjuke tonåringen ändå om att få spela in lite ”snällare” filmer.

— Nu vill jag göra en komedi. Drömmen är något med Will Ferrell. Jag skulle vilja spela hans son, avslöjar han för tidningen.

Hur det går med Justins framtida skådespelarkarriär får vi se, men är den unga sångfågeln så talangfull i sitt agerande framför kameran som han är på scenen, så lär han snart kunna bocka av ännu en succé från sin meritlista.

Justin träffar Casey Heynes!

 

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber har avslöjat att han var fast besluten att möta skolgårdens mobboffer Casey Heynes efter att ha sett videon.

Casey fick världsberömmelse efter att en människa filmade in händelsen med en mobiltelefon och sedan publicerades videon online som visar att där tar det stopp.. där slår Casey tillbaka!

Bieber berättade för Current Affair ikväll: "När jag först såg det TMZ tänkte jag, detta är galet, jagkunde inte tro det, det är fantastiskt.

"Det visar alla andra att du måste stå upp för dig själv även om du inte kan det.

"Det första du bör göra är att gå berätta för någon, men du kanske måste slå tillbaka, ibland måste man, så jag tror att det var viktigt för dig, speciellt i den situationen.

"Jag är stolt över dig, och det är många andra också"

Mitt i hans australiska turné, kom 16-åriga Sydney skolpojken med till hans konsert igår kväll Melbournes Rod Laver Arena.

Innan showen, frågade Bieber Casey hur han kände när han var attackerad på skolgården, Justin berättade att han också har varit utsatt för mobbing.


Bieber sa: "Jag har alltid spelat sport och sånt och en hel del av de gånger jag var riktigt bra på något - alla gillade inte mig eftersom jag var bra på det, så de skulle göra narr av mig."

Sångaren uppmanade sedan Casey scenen, berättar skrikande publik han ville ställa den allvarliga frågan om mobbning, innan du tillsätter: "Jag vill bara säga att han är mycket inspirerande.

"Han visar andra människor att stå upp för vad de tror."

Inför turnén hade Bieber sökt upp Woman's Day redaktör Fiona Connolly i hopp om att hon kunde sätta honom i kontakt med Casey.

"Detta är mycket ovanligt. Du ser inte bara kändisar som ger denna typ av behandling för en vanlig typ av fans varje dag, säger hon till A Current Affair.

Efter Justin's lilla möte med Casey twittrade han att han var en hjälte för sin 9 000 000 följare på twitter!

"Detta är Casey The Punisher ... en kille som stod upp för sig själv mot mobbning. ett verkligt liv av hjälte, säger han lägg en länk till en nyhetsartikel 10 elever om året.

Han följde upp med en andra tweet som innehåller en länk till den ökända kroppen slam video: "för er som inte vet ... du borde titta på den här ..."



Justin gråter på scen!


Målar Justin Bieber på naglarna!



Målar Justin Bieber på naglarna!



Ihop satta video klipp från Justin's konserter!



One Less Lonley Girl, Melbourn!



Justin tar upp en mobbad kille på scenen i Melbourne!

Justin Bieber Brings Bullied Boy Casey Heynes On Stage At   Melbourne Concert

Justin Bieber har visat vilket stort hjärta han egentligen har, genom att ta upp en mobbade australisk pojke vid namn Casey Heynes scenen på sin första konsert Melbourne.

Casey blev känd tidigare i år när ett YouTube-klipp av honom när slåss tillbaka mot en av skolans mobbare. Han hyllades som en hjälte, och "Gentle Giant" blev en symbol för den pågående kampanjen mot mobbning.

Under sin konsert i Melbourne, stannade Justin för ett ögonblick och sade till publiken att han ville prata om mobbning. Han frågade om någon hade blivit mobbade eller sett någon bli mobbad, och sedan började Casey berätta sin berättelse och han förklarade hur han ställde upp för sig själv.

Publiken jublade när Casey klev upp på scenen och sedan fick Justin Casey att säga de tre speciella orden - "Never Say Never".















Alyssa Reid säger "Thank's dude" till Justin Bieber!

Canadian pop singer Alyssa Reid has a radio hit with "Alone   Again," but before that song appeared on the charts, the   18-year-old was getting attention for covering Justin Bieber.

Kanadensiska popsångerskan Alyssa Reid har en radiohit med "Alone Again", men innan den låten dök upp listorna fick den 18-åriga tjenen uppmärksamhet genom att göra covers utav Justin Biebers låtar!

Hon hatar inte Justin Bieber. I själva verket beror den 18-åriga Edmonton-området infödde hennes skivkontrakt och nuvarande pop hiten, "Alone Again", till de tidigare Stratford, Ont., mopp-top.

Förra året beslutade Reid att spela in sin egen version av Biebers "One Less Lonely Girl" och lägga ut det på YouTube. Hennes version, "One More Lonely Boy", en kyss-off till en arrogant pojkvän och framtid "gammal och ensam man," fortsatte med mer än 200.000 visningar - för att inte nämna några elaka kommentarer från arga Bieberites.

"På den tiden blev Justin Bieber större och större och jag tyckte att det var bara en riktigt bra låt, säger Reid, som närvarade Sir Alexander Mackenzie Elementary School i St Albert och bor nu i Brampton, Ont. "Som ett skämt, jag trodde det skulle vara roligt om jag skrev en flick version av låten, flickor kan relatera till det.

"Men vissa tjejer tycker att jag absolut hatar Justin Bieber eftersom i början av videon, sade jag," jag skrev denna för Justin Bieber, "men jag menade att jag skrev den för att han skulle höra, inte trots det han krossa mitt hjärta. Jag vet inte om han har hört det, men jag hoppas verkligen det. Jag är hemligt förälskad i honom. "

Reid är en av ett växande antal YouTube stjärnor som har parlayed deras Internet fotbollskarriären i konkreta resultat - som Oklahoma tonåring Greyson Chance, som undertecknade ett avtal med Ellen DeGeneres efter Wowing världen med sin överlämnandet av Lady Gagas "Paparazzi," eller Winnipeg pre -teen Maria Aragon, som hamnade utför med mor Monster, och mer bisarrt, Stephen Harper.

Reid är en av en av de växande antal YouTube stjärnor som har parlayed deras Internet fotbollskarriären i konkreta resultat - som Oklahomas tonåring Greyson Chance, som undertecknade ett avtal med Ellen DeGeneres efter visat världen med överlämnadet av Lady Gagas "Paparazzi," eller Winnipeg pre -teen Maria Aragon, som hamnade utför med mor Monster, och mer bisarrt, Stephen Harper.

Tack vare Bieber undertecknades Reid ett avtal med Wax Records, ett Toronto etikett, och arbetar nu sitt debutalbum, på grund av den 21 juni, med flera co-författare och producenter, inklusive Jeff Dalziel (Tupelo Honey, Thornley, Edwin och Rex Goudie).

Charlie Sheen tycker att Justin Bieber är en #vinnare!

 

Under helgen har Charlie Sheen varit lite överallt. Under hans San Francisco resa , skrek han häcklare, ökade pengar till välgörenhet, och fortsatte att prata bittert om hans utträde ur "Två och en halv män". Sedan slog han också upp Las Vegas och firade med en liten grupp vänner i ett VIP-område. (Hans uppgift kom fram ur sitt gömställe för att hälsa en eller två fans och ta bilder :)

 

Med allt detta, idén om mycket "vinnande" på gång kunde diskuteras - åtminstone tills man inser att Sheen äntligen insåg en sak - Justin Bieber är nyckeln till framgång. En 17-årig ​​fenomen har använt ett antal Sheens catch fraser i det förflutna (i synnerhet under sin slumpmässiga tv turné efter hans "män " exit), utfärdade Charlie äntligen en komplimang via sin Twitter-sida:


Han twittrade: “Word from the Warlock!! @justinbieber is #winning . That kid has#tigerblood