byebyee!

Jag åker imorn på kvällen, är borta i en månad såååååå jaaaaa ;ddd
bloggar igen när jag kommer tillbaka! :)
PUUUSSSSSSSSSSS!

Justin Parfym Someday kan tjäna $ 30 miljoner i försäljning!



Justin lanserade hans parfym "Someday" för kvinnor Macys förra veckan, och fruktig doft kan göra stora dollar för varuhuset.

"Det här kommer att bli den största lanseringen vi någonsin haft", Muriel Gonzalez, Macys vice ordförande berättade hon för Wear Daily.

Wear Daily noterar att Bieber bröt ett rekord som tillhörde Beyoncé, som lanserade sin "Heat" parfym,  på Macys Herald Square, i februari 2010. Doften såldes enligt uppgift $ 3.000.000 Macys under den första månaden av sin släppning

The Hollywood Reporter noterade att "Someday" skulle kunna tjäna upp till $ 30 miljoner i omsättning.

Har du Someday?


Justin bär en enorm spindel!



Justin sågs bära omkring på en fågelspindel i handen igår.

Enligt RadarOnline.com lämnade Justin en LA läkarmottagning med den enorma spindeln i handen. Det ser definitivt falskt ut och ingen är riktigt säker på varför han skulle ha något liknande.

"Doktorn kom för att träffa mig i morse för min fysiska ... tog lite blod. # notfun " twittrade Justin senare, men det ger ingen förklaring till spindel.

Jag ska åka iväg.

Hejhej, det är jag marigona! tänkte bara berätta att jag ska åka utomlands jag vet inte hur länge jag stannar, antagligen bloggar elin, vet inte hon har inte bloggat på väldigt länge eller så får vi ha gäst bloggare eller nått, vill du gästblogga kontakta [email protected] det var la allt, puss! :)

Justin kommer inte att begränsa sig själv på nästa album!

Jag vill bara göra musik, säger han till MTV News.

Det har varit en minut sedan Justin släppt ny musik, och det låter som det väntande spelet fortsätter Beliebers. Sångaren är för närvarande i planering och inspelning för hans nästa skiva och har inte fastställt några tidsgränser för sig själv. Bieber sa att han fortfarande skapar musik.

"Jag vill arbeta mycket med mig själv", sa han till MTV News om några planer på att utöka sitt samarbete resumé, efter att ha arbetat med artister som Chris Brown, Kanye West, Ludacris och Flatts Rascal. "Och jag vill skriva en hel del själv. Jag kommer att arbeta med en massa andra producenter och sånt, men jag skriver en massa, skriver på turné. "

Så vad är det Bieber fokuserar på i denna nya omgång av låtar? "Jag skriver om hur jag känner och producerar. Jag har framme min laptop och min dator ", sa han. "Jag har varit riktigt inne i den och förhoppningsvis kommer detta nästa album bli enormt."'

Det kan ta ett tag innan nya saker kommer ut, men det är inte så att fans inte redan har gott om Bieber musik att lyssna på under tiden. Endast ett par år in i sin karriär har Bieber redan lyckats släppa album som hamnat på topplistorna!

My World, My World 2,0, Never Say Never - The Remixes och My Worlds Acoustic. Han har också sysslat med i ett antal genrer, såsom pop, hip-hop, R & B och, ja, till och med country. Med så många intressen i så många olika ljud och så mycket att dra, sa Bieber att han inte boxar sig in på sin nästa släppning.

"Jag har gjort en hel del på min akustiska gitarr, så det kommer ha den vibben", förklarade han. "Jag kommer inte riktigt begränsa mig. Jag tror att musik är musik och genre - Jag menar, jag vet att det finns countrymusik, det finns rockmusik, men min musik är annorlunda. Min röst är inte avsedd för någon stil. Jag vill bara göra musik. "

Är ni glada för Biebers nästa album? Berätta för oss i kommentarerna!





Justin har Facebooks 2:a mest engagerande sida!

Jesus Daily fortsätter att hålla sin titel som mest engagerande sida, men Justin fans gör hans sida en ledande konkurrent. Andra musikaliska stjärnor har hög plats på vår lista, tillsammans med idrottslag bland & deras off season.


Facebooks mest engagerande sidor

Name Fans Interactions
1. Jesus Daily 6,029,225 1,632,131
2. Justin Bieber 30,140,809 1,023,869
3. The Bible 7,671,321 909,359
4. Lady Gaga 38,768,408 890,318
5. Mario Teguh 4,266,361 544,170
6. Necip Fazil Kisakurek 1,163,884 524,966
7. Britney Spears 11,961,122 463,187
8. WEREVERTUMORRO 2,107,406 448,692
9. Dios Es Bueno! 3,852,691 445,819
10. MTV Roadies 1,994,518 394,060
11. Rafael Nadal 7,168,485 385,375
12. Educate Yourself 1,451,047 385,030
13. Beyonce 24,379,101 353,509
14. Jesus Christ 2,729,064 352,960
15. Harry Potter 26,828,496 350,054
16. ILoveAllah.com 5,972,449 344,120
17. Selena Gomez 21,792,886 326,687
18. Manchester United 16,016,104 323,663
19. We are Khaled Said 1,433,025 320,352
20. eN KapAK NiCkLEr 1,205,235 315,569

Den senaste videon från Chris Brown med tonåringen Justin har fansen pratat om på Facebook. Veckans 1.023.869 bidrag över på Biebers sidbrytningar slutligen upp den till synes ostoppbara religiösa sida duo. Lady Gagas 890.318 pratsam fans hjälper till att flytta sångarens sociala nätverk fram till fjärde plats.

svar på kommentarer!


Vad var för roligt med det, ingenting! seriöst att ni ens orkar lägga tid på Justin om ni inte gillar han lägg tid på viktigare saker istället!

Var det jag som skrev artiklen eller, nej det var det inte? Jag tar artiklarna från engelska sidor som jag sen översätter..

BET Awards @backstage!





Justin överraskade fans på tinychat!


åå hade inte varit fel att vara på samma tinychat som han :)

Selena Gomez trött på att vara i Justin skugga, de kommer inte göra duett!




Ser ut som någon är lite irriterad.

De kom överens om att Justin inte skulle göra några intervjuer Selenas premiär och de skulle inte posera för bilder tillsammans så att Justin inte överskugga henne på hennes stora kväll. Från denna intervju är det ganska tydligt att hon är trött på att vara i Justins skugga. Vad är också klart är att hon definitivt inte planerar att göra en duett med hennes berömda pojkvän.

Justin är "Hollywood Celebrity of the Week"!




Justin
har lyckats göra rubriker tidigare i veckan. Inte för ett nytt album, och inte för frisläppande av en annan konsert film. Det var bara för att tusentals skrikande fans ville veta vad Bieber luktar.

Du läser det på rätt sätt. Pop sensationen Justin har släppt en doft som heter "Someday", och om du sprayar den på halsen, kommer JB bära dig bort till ett avlägset Fantasyland av solnedgångar, blommor och moln. Tror du mig inte? Titta på kommersiella.

Den officiella lanseringen av Biebers lukt, men det behövdes mycket mer blommor och moln, för vad fansen fick istället var en hel del knuffar, slagsmål och arresteringar. Bieber blev knuffad av en civilklädd polis som han trodde var ett aggresivt fans, med sedan säger 17-åringen att det var ett missförstånd!

Sångaren gjorde vad han normalt gör ... han skrev till sina fans på Twitter.

“New York. Wild Day. #muchlove #wegohard,”
twittrade han!

Hårt, faktiskt. Manhattan Scenen påminde oss också om hur populär JB är, även när han har väldigt lite att främja. En enkel doft lansering skapar kaos. Föreställ dig hur det blir nästa gång han lägger ut original musik! För hans collectiveness i ansiktet på fansen är sinnes sjukt, och vi är stolta att meddela att Justin är "Hollywood Celebrity of the Week".

Justin möter fans & hjälper Obama hålla sitt ord!



De flesta Justin fans vill komma nära sitt hjärta, men 14-åriga Payton Walls patriotiska inställning - beskriver sin kärlek för Bieber i ett meddelande som innehåller 1500 ord som hon sedan skickar till Obama - obama höll sitt ord och hon fick träffa Justin i fredags , då hon fick sitta ner och prata med Bieber Macys i New York.

I ett mejl till Vita huset, hade New Jersey tonåringen skrivit att titta på Justins dokumentär, "Never Say Never" för den inspirerade henne "att tro på oss själva och dela vår historia & att uppmuntra andra," reporterade New York Post .

Obama läste innerlig brevet i maj och bjöd in Wall och hennes familj för att träffa honom när han besökte Ground Zero, vilket de gjorde.

Under mötet berättade Obama för Wall, "Jag känner Justin ... jag kanske kan göra upp något." Nyhetskanaler inklusive den politiska bloggen Daily Intel tog fasta potential som att ouppfylla presidentens löfte, vilket antyder att även Obama inte skulle få tillgång till pojken.

Obama är ett fan själv, såg Bieber vind av situationen och instämde, Twitter, "Jag tror du har fel. ganska säker på att president @ BarackObama kommer att hålla detta löfte. "

Slutligen i fredags , så fick Wall, hennes 12-åriga syster Avery och hennes bästa vän deras önskan beviljas under en parfym marknadsföring i Herald Square.

"Det var så coolt. Jag kunde inte ens tro det, berättade Wall . "Han sa bara" Hej. "Han frågade oss om parfymen och om vi skulle bära den"

Hennes yngre syster beskrev Bieber som "verkligen trevlig" och "så söt", noterade att "han inte ens såg riktig ut."


Flickorna bar en naturlig storlek kartong utklipp av Obama, och poserade på bilder med Bieber och 2-D-president.

De delade senare upplevelsen på Facebook och Twitter, la upp bilder från evenemanget. Wall, vars kärlek till Bieber gjorde tydligen så att hon glömde att det var Obamas engagemang som fixat hennes träff med Bieber, twittrade
snabbt.

"Vill bara säga tack till @justinbieber för att han tog sin tid att träffa mig!"

Före kontakten med Vita huset, hade hon skrivit till Bieber på Twitter, frågade om hon kunde dela hennes "hemska livs historia" i ett brev. Fast hon fick inget svar.

Justin Bieber & Nicki Minaj presenterar på BET Awards!




Justin nedslagen utanför varuhus!!!




Bieberfansen kampar utanför Macys butik, för att träffa justin!


Mer än 100 beliebers kampade tisdag natt utanför Macys Herald Square, New York City för att få en chans att träffa JB personligen.

Justin kommer att lansera sin nya parfym "Someday" och han kommer att visas Macys butik på torsdag.

De första 325 fans som köper $ 135 Limited Edition, fyra st uppsättningar av Biebers nya doft kommer att få ett tillfälle att träffa Justin och ta ett foto med honom.

Selena blir mer populär än Miley Cyrus på grund av Justin?


Selena Gomez och Miley Cyrus är båda populära. Men vem är mer populär i 2011? Svaret är enkelt: Selena Gomez!

Selena Gomez har njutit av berömmelse och popularitet som en internationell stjärna som säljer miljontals skivor, fyller arenor varje kväll i veckan, och nu, bryta rekord! Den 19 juni, var selena värd för 2011 MuchMusic Video Awards som fick nästan 3 miljoner tittare från 2010 - att slå förra årets värd Miley Cyrus!

Enligt Hollywoodlife var 2011 MuchMusic Awards den mest bevakade icke nyhetsprogram på alla kanadensiska tv på söndag kväll. Dessutom slår det betyg från förra årets rekord.

Tror du att Miley Cyrus måste hitta sig själv en Bieber om hon vill öka på populariteten stegen? Är Selena mer populär än Miley?

Adam Levine visade Justin i Basket!



Miley Cyrus dissar Justin: Det är lätt att vara söt och sjunga högt!


Miley avslöjade också att hon inte tar tid att memorera hennes linjer och med att ha gjort narr av Justins röst - Skämtar hon?

Miley Cyrus ska säga som det är om du gillar det eller inte! Den 18-åriga popstjärnan dök upp på Australiens online-TV-show The Dirt och höll ingenting tillbaka när de ombads att minnas om hennes 6 mars SNL personifiering av Justin. På frågan om det var svårt att skildra 17-åriga hon skrattade och svarade:

"Jag hade så kul att göra det (SNL). Justin var så rolig och när jag var repeterade så var jag som ... "Jag är ganskanervös, jag trodde inte jag var bra på det och sen fick jag peruken på och så satte jag på kläderna och jag var som"justin helt enkelt. Du har ett lätt jobb, Det är lätt att se söt ut med lite hår och säckiga byxor. "

Men när frågan om Justin skulle göra ett bra jobb att spela med henne - före detta Disney-stjärnan såg till att säga att det skulle vara mycket svårare för honom.

"Jag tror inte att han skulle kunna göra det. Han skulle behöva arbeta på att få sin röst tillräckligt djup. Det är lätt förmig att få min röst högre. "


Justin om att göra gästspel på The 2011 BET Awards!



Justin
är verkligen bra på att göra bra ifrån sig när det gäller awards. Förutom de awards som Billboard Awards och MuchMusic Awards fick Bieber också pris för
best international Canadian video på CMT Awards nyligen. Nu kommer pop hjärtekrossare vara kylning med några av hip-hop och R & B: s största stjärnor BET Awards på söndag, 26 juni.

Enligt US Magazine, har Bieber bekräftats att ha ett speciellt utseende 2011 BET Awards, som kommer att sändas live på BET från Shrine Auditorium i Los Angeles. Till skillnad från hans till synes slumpmässiga (han gjorde en duett med Rascal land trio Flatts) CMT Awards närvaro, innebär att detta inte kommer vara så mycket av en Shocker, eftersom Bieber har samarbetat med många artister i R & B och hiphop genrer, han upptäcktes av Usher, och har även samarbetat med Chris Brown och Ludacris i det förflutna.

Ställ in 2011 BET Awards denna söndag, 26 juni kl 20:00 EST för att fånga en glimt av "One Less Lonely Girl" sångaren. Vi undrar om Bieber kommer att ta med sin flickvän Selena Gomez som en dejt! Också, håll ögonen öppna med PopCrush för direktsändning av BET Awards på söndag. Det stjärnspäckande evenemanget kommer att få uppträdadane från Chris Brown, Beyonce, Alicia Keys, och många fler.
Justin är verkligen bra på att göra bra ifrån sig när det gäller awards. Förutom de awards som Billboard Awards och MuchMusic Awards fick Bieber också pris för best international Canadian video på CMT Awards nyligen. Nu kommer pop hjärtekrossare vara kylning med några av hip-hop och R & B: s största stjärnor BET Awards på söndag, 26 juni.

Enligt US Magazine, har Bieber bekräftats att ha ett speciellt utseende 2011 BET Awards, som kommer att sändas live på BET från Shrine Auditorium i Los Angeles. Till skillnad från hans till synes slumpmässiga (han gjorde en duett med Rascal land trio Flatts) CMT Awards närvaro, innebär att detta inte kommer vara så mycket av en Shocker, eftersom Bieber har samarbetat med många artister i R & B och hiphop genrer, han upptäcktes av Usher, och har även samarbetat med Chris Brown och Ludacris i det förflutna.

Ställ in 2011 BET Awards denna söndag, 26 juni kl 20:00 EST för att fånga en glimt av "One Less Lonely Girl" sångaren. Vi undrar om Bieber kommer att ta med sin flickvän Selena Gomez som en dejt! Också, håll ögonen öppna med PopCrush för direktsändning av BET Awards på söndag. Det stjärnspäckande evenemanget kommer att få uppträdadane från Chris Brown, Beyonce, Alicia Keys, och många fler.


someday ute i butikerna!




Justin twittrar!


SÅÅÅ SÖTT!!'

Justin och hans morfar!


för söta!

Justin twittrar!






RedOne " Justin kanske kommer"


Den svenska superproducenten Nadir ”RedOne” Khayat, 39, är i Stockholm för att skriva låtar åt bland annat Rihanna.

– Här får jag göra låtar i fred, säger han.

Lady Gaga. Michael Jackson. Enrique Iglesias. Jennifer Lopez. Usher. Backstreet Boys. Listan med artister som den emigrerade svenska superproducenten RedOne jobbat med kan göras längre än så. Nöjesbladet fick en exklusiv intervju med honom vid studion på Östermalmstorg i Stockholm där han just nu skriver nya låtar åt bland andra Rihanna och Justin Bieber.

– För att skriva en otroligt bra låt åt Rihanna måste man veta vem hon är, vad hon har för ”flow” och register. Det ska passa exakt. Det räcker inte att skriva en låt och vara nöjd direkt. Man måste analysera, säger RedOne.

 

MÅNGA TALANGER!

Han har varit i Sverige i några veckor nu och filat på låtar som han hoppas blir världssuccéer. Möjligen lyckas han med att locka hit både Rihanna och Justin Bieber.

– Kanske. Eller så får jag flyga någonstans för att spela in. Justin Bieber kommer kanske. Det beror lite på hans turnéer, säger han.

RedOne har höga förhoppningar på Sverige och svensk musik. Ett av hans fynd är 23-åriga Mohombi. Och trots att Love Generation endast nådde Andra chansen i Melodifestivalen kommer han att fortsätta jobba med tjejbandet.

– Så klart. Och jag kommer att ge dem hits, säger han.

– Det finns så många talanger i Sverige som inte får chansen. För mig är det ett uppdrag i livet att sprida svenska artister i världen, fortsätter han.

NÄSTA SUPERSTJÄRNA

Utöver de svenska hoppen radar ”RedOne” upp ett flertal artister han jobbar med och vill se lyckas. Ett namn är den amerikanska popartisten Porcelain Black vars debutskiva han producerar.

– Både jag och Bono är övertygade om att hon blir nästa superstjärna, säger han.

Nu fortsätter arbetet vid studion Mohito i Stockholm där RedOne befinner sig för att få lite lugn och ro.

– Här får jag göra låtar i fred. När jag är i USA är det svårare för det dyker alltid upp någon i studion.

I Sverige är man bara en i mängden. Dessutom är alla i mitt team svenskar så vi trivs här, säger han.

Vad tror ni? Kommer Justin till sverige?

The Today Show välkomnar Bieber den 23 juni!



Justin besöker Today den 23 juni för att prata om sin debut på andra plats om bäst betalda kändisar under 30år listan, den 17-årige fick in $ 53miljoner. En av de yngsta och fräschaste kulinariska talanger, säger Sam Talbot oss vad han älskar just nu i mat världen.


Justin ska visas på "The View" för tredje gången!!


Tonåringen Justin Bieber  kommer också att gå med i samarbetet värdar under "Hot Topics" segmentet på torsdagens show.

Justin är tillbaka på "The View" för tredje gången.

torsdagens ankomst, kommer den 17-årige artisten delta i "Hot Topics" segmentet med co-värdar Whoopi Goldberg, Joy Behar, Elisabeth Hasselbeck och Sherri Shepherd för den första delen av showen.

Biebers framträdande på The View är för att visa upp sin nya parfym, Someday.

Dessutom kommer Bieber och Hasselbeck att tävla i en Segway scooter race på set.

Det har varit ett par hektiska dagar för Bieber, som tog hem två priser vid MuchMusic Video Awards i söndags kväll: Internationell Video of the Year av en kanadensisk för "Sombody to Love" med Usher och UR Fave New Artist. När Bieber hämtade hans pris för internationell video, sade han till flickvännen Selena Gomez - som stod värd för ceremonin: "Du är väldigt vacker. Vi borde gå ut nångång. "

#justinfiskar!



Tjejen på Justin's t-shirt på MMVA är Tiffani-Amber Thiessen!





Scooters födelsedags kort signerad av #bieberteamet och vänner!


hahaha :p

Selena pratar om Justin!


Det har varit
så mycket dramatik och hat efter Selena Gomez (18) och Justin Bieber (17) började dejta varandra. För några veckor sedan, var det tillsammans i Hawaii. Bilderkärleks paret tillsammans gav ett gott intryck på förhållandet och att det var sann kärlek.

''Jag försöker mitt bästa för att ignorera hatkommentarerna''said Selena till källan. Allt hat hon får är faktiskt från Bieberfansen, och det är om förhållandet men hon försöker så gott hon kan för att koncentrera sig på sin film karriär och musiken.

17 juni @ Good Morning America medger Selena att hon och Justin var i slutet av 2010, och mellan februari och mars .. det var när de visade att de var officiellt tillsammans, men försökte hålla det dold. Justins fans reagerade på denna starka och Selena fick dödshot och hatkommentarer.

''Jag kan inte utesluta alla kommentarer ''sa Selena när hon blev tillfrågad. ''Jag är en man, och jag läste allt som finns. Jag har inte tid att oroa mig för hatkommentarena .. jag fokuserar på min musik, film karriär och mina fans! Tack till alla som stödjer mig,'' sa hon.


Bilder Från Röda Mattan!







Har Justin en ny lägenhet i Los Angeles?


Justin kan snart bli ägare av en lyxig lägenhet belägen i ett av de finaste husen i staden Los Angeles. Enligt vissa amerikanska sidor verkar Justins mor och mormor ha gått på  jakt efter en lägenhet att ge till Justinoch har hittat ett vackert hus på 220 kvadratmeter som värderas till $ 1,7 miljoner i hjärtat av staden .

Efter att ha gett en Range Rover för hans 16-årsdag, verkar sångaren Justin nu villig att kasta sig in i fastighetsmarknaden. Enligt rykten verkar det som den unga sångaren är på väg att bli stolt ägare av en lyxlägenhet i Los Angeles. Bostaden i fråga består av 3 sovrum och 4 badrum och varje yta är täckt med vit marmor. Vardagsrummet har ett vitt piano och en terrass som erbjuder en panoramautsikt över den vackra staden Los Angeles.

Dessutom till en kostnad som motsvarar 1300 $ månad kommer Bieber att ha tillgång till en festlokall, ett gym, en pool och ett uppvärmt inomhus spa, som tillhandahålls av byggnaden för sina kunder. I källaren finns en garage svit som rymmer två bilar, där sångaren kan hålla sina lyxbilar.

Justin på Life time fitness i Atlanta!



Kenny bränner Justins underkläder, roligaste ryktet haha!



In
Touch magazine hävdar det att i ett försök att förhindra Beliebers från att stjäla Justin Biebers underkläder, måste hans livvakt (Kenny Hamilton) bränna Justins underkläder. Ew!

Enligt In Touch, "Ett hotell-anställda [fan] fångades med Justin underkläder i hennes handväska, så det protokoll som nu är att Justin får ett nytt par underkläder varje morgon från hans livvakt, som bränner underkläder han bar den dagentidigare i en förbränningsugn. "

Justin berättar GossipCop.com: "Nej, inte alls sant, men roligt."



Young Jinsu dissar Justin via en låt!



Rörelse bilder från Next To You!





fför snygg!

Chris Brown Feat. Justin Bieber - Next To You, cover!


riktigt duktiga!

Justin och Selena duett?


Innan "Good Morning America" sommar konsert på fredag ​​morgon, sa Selena Gomezs värd Robin Roberts och George Stephanopoulos att dela studiotid med BF Justin är inte uteslutet.

På frågan om hon någonsin kommer att spela in en låt med Justin, säger Selena:
"Jag är inte säker. När jag gör låtar så gör jag liksom dom på ett organiskt sätt.. Så om det händer så händer det. "

Vad tycker ni beliebers? Skulle ni vilja se en Justin och Selena duett?



Justin tar över skönhetsindustrin!


Justin kanske inte ens är laglig, men han är på god väg att köra om i världen med hans senaste övertagandet av skönhetsindustrin är bara en del av det!

Även om det är ganska vanligt i dessa dagar för kändisar att utveckla sin egen doft, Justin har inte bara "Someday" av Justin. Det är bara en bit till Biebers skönhet imperium!

Bieber har också utvecklat ett nagellack som heter "One Less Lonely Girl" med Nicole av OPI, doftande taggar hund, och doftande band handled! Det är inte bara helt cool att han har fördjupat in alla dessa olika projekt, men det verkligen visar sin sanna passion för sina fans. Uppenbarligen flesta av Justins fans är unga tjejer och han har verkligen tillgodoses av deras behov, vilket skapar en rad olika skönhetsprodukter som de kommer att älska! Justin fick även mysigt med det underbara Dree Hemingway i annonsen för parfymen. Behållningen av "Someday" går till välgörenhet, så Justin använder sin makt i skönhetsindustrin för en god sak!


Justin är definitivt på god väg att ta över världen, och hans senaste framgångar i skönhet marknaden är egentligen bara början! Go Justin!



Justin är tillbaka på topp på Billboards sociala 50 topplista!




Efter sex veckor på nr 1, droppar Lady Gaga till nr 4, för att lämna det socialdemokratiska 50 kronan till Justin Bieber (3-1). Som var hysterisk kring släppet av hennes album "Born This Way" lugnar, såg hon avböjer i pjäser (-32%), visningar (-60%) och fans (-15%) i alla övervakade sociala nätverk och musik butiker.

Samtidigt såg Bieber en ökning av YouTube visningar med (15%), kanske på grund av att han tog hem Collaborative Video of the Year vid CMT Music Awards (8 juni). Flera månader tillbaka har han arbetat med Rascal Flatts balladen "That should be me" och eftersom videon debuterade, har det samlat väl över 19 miljoner YouTube-visningar.

Den sociala 50 rankar de mest aktiva artisterna på världens ledande webbplatser för sociala nätverk - YouTube, VEVO, Facebook, Twitter, MySpace och iLike - med hjälp av en formel blandning vecka tillsatser av vänner / fans / följare.

Justin Bieber är det hetaste ämnet för barn 14 år och under!



'Som om hans 10.400 tusen man starka Twitter följare efter inte var nog indikation är Justin anses vara det hetaste ämnet för barn 14 år och under, enligt den senaste KIDS undersökningen från marknadsundersökningsföretaget NPD Group.

Den öppna enkäten tillfrågades 2095 US Kids på vad de anser vara de hetaste nya sak idag - vare sig det är en kändis, film, TV, leksaker, spel, hobby, sport, hemsida, varumärke eller butik. Den kanadensiska popstjärnan toppar listan med 10% följt av Nintendo Wii, Dora Utforskaren, Xbox 360, Bilar: The Movie / Cars 2 och IPAD, som alla samlat 2% av de unga rösterna.

Bieber är kvar på toppen av listan i denna uppföljning till bolagets ursprungliga undersökning som genomfördes i februari 2011 i vilket han tagit 14% av det totala ämnet följt av Xbox 360 och Nintendo Wii som varderar med 4%

NPD Kids Industry Data Service erbjuder månatliga inblick i inköp som görs på uppdrag av barn i åldern 0 till 14 olika produktkategorier med betoning på licenser och varumärken. Varje månad frågar företaget en öppen blotta frågan syftar till att ge insikt i vad som är top-of-mind med barnen idag.

Cameron & Selena?



ett fan frågade en i Allstar weekend som hette greg och han sa detta om jb:
haha he and Cameron(in the band I work for) kinda have beef. Idk how much he will show his face.

Kitchener vill att Justin ska gå parad marshalk på oktoberfesten!


Kitchener-Waterloo vill att Justin ska gå parad marshalk!

Mark Kreller, verkställande direktör för Oktoberfesten, säger eftersom Bieber kommer från närliggande Stratford skulle det vara precis som att komma hem.

En cover på Biebers hitlåt "Baby" var postad till Operationen Bieber Facebook-sida för att försöka locka hans uppmärksamhet.

Oktoberfesten har försökt att locka med hög profilmarskalkens tidigare.

År 2010 försökte festivalen att locka Ellen DeGeneres till händelsen, efter ett foto av en flottör presenterades på hennes populära tv-show.

Det budet fungerade inte, så arrangörerna vänder sin uppmärksamhet närmare hem.

Bilder från Next To You!










Next To You video är ute!




vad tycker ni om videon?

sötaaa bilder!


FÖR SÖT!

Justin,Katy eller Gaga- vem tjänar storkovan?




Justin Bieber @ Lifetime Gym In Atlanta





Justin ska vara med i David Haye tv-show!


Justin Bieber och Ricky Gervais kommer att visa upp sina färdigheter när de kämpar med Brittiska boxaren David Haye som är en del av hans nya TV-show.

Haye nya Sky1 dokumentär serie, David Haye Vs kommer luft under uppladdningen inför den tunga stjärnan tittlerna i kamp mot Wladimir Klitschko den 2 juli.

Och David, 30, bad om fem kändis vänner att gå med honom på utställningen, inklusive Justin, Ricky, Dizzee Rascal, Mickey Rourke och Michael McIntyre för de två 60-minuters specialerbjudanderna.

Programmen kommer att innehålla boxnings utbildning och chatt med kändisar i sitt gym i Miami, London och New York.

David Haye Vs Ricky Gervais, Justin Bieber och Dizzee Rascal är inställd på luften i Storbritannien den 28 juni.'

Intervju med Justins frisör, Vanessa!



Justin förnekar ryktet om samamrbete med Kanye West!


Justin Bieber har starkt förnekat ryktet om att han har vägrat att arbeta tillsammans med Kanye West.

HollywoodLife.com rapporterar: "Kanye West är ett stort fan av Justin - tyvärr är Biebs ovilliga att arbeta med en såsplittrande figur! Justin Bieber vill inte arbeta med rapparen! Justin gillar Kanye's musik, men han är orolig över att han har gjort för många kontroversiella saker och det skulle skada hans image. "

Berättelsen ovan är helt meningslös eftersom Justin och Kanye har redan arbetat tillsammans. Kolla Justin Bieber och Kanye West i studion.

Justin skrev på sin Twitter för att bekämpa Hollywoodlife ryktet och insisterade på att han fortfarande är en god vän med Kanye och rapporterna var helt osanna.


"Vissa rykten ... Jag vet inte vart de kommer ifrån. jag och @ kanyewest är bra. Detta här är bara FALSKT. http://bit.ly/kL5Hdh

HollywoodLife har nu ändrat artikeln strax efter att JB tweetade för det följdes av Beliebers attacker!

Glass formad som Justins someday parfym!



Gammal bild på Justin!


fööör söt!

"I love Justin"


awwww sött!

Selena hade ett bieberklistermärke på handen när hon uppträdde!

När Selena Gomez uppträdde den 13 juni i Santa Monica så hade hon ett klistermärke på sin hand. På klistermärket var det en bild på justin fårn vanity fair photoshooten.!


#someday kommer ut om fem dagar!




Dan Cutforth:"Han kommer att vara kvar ett tag,han har en lång karriär framför sig"


Reality TV-producenten Dan Cutforth, som tillsammans med Magical Elves partner Jane Lipsitz regisserat och producerat "Justin Biebers Never Say Never", säger att tonåringen kommer att vara kvar ett tag.
Den kanadensiska hjärtbomben kan inte bara se fram emot en lång karriär efter att ha överlevt tonåren, Cutforth förutspår.

Magical Elves är en av de mest trafikerade producenterna i dokusåpan branchen, med hit-serier som Top Chef, Project Runway och konstverk bland sina krediter.

Andra realityserie sin tallrik inkluderar America's nästa stor restaurang och Fashion Star för NBC, nya säsonger av Top Chef, Top Chef Masters, Top Chef: Just Desserts och konstverk: Nästa stora konstnär för Bravo, och Braxton Family Values för WeTV.

Men Cutforth insisterar att Justin Biebers konsert film var som att fånga blixten i en flaska och indie producenten gör studion rundor på jakt efter en annan film ämne som fångar tidsandan.

"Vi har absolut ett möte med ett antal studior att prata om olika möjligheter. Vi har möte med olika idéer med olika talanger att räkna ut vad är nästa steg för oss,'' sa han.

"Det som är bra är det inte är vår kärnverksamhet, men det är relativt lätt att mobilisera om rätt idé kommer. Vi försöker inte tvinga något,'' la Cutforth till.

Justin Bieber Selena Gomez Summer Lovin!



Justin Timberlake ger Justin Bieber råd: "Du måste ha en plan."

'

Under hans senaste intervju med Playboy Magazine, ger Justin Timberlake några råd till Justin Bieber. Han säger:

"Justin Bieber är en uppenbarligen begåvad kille. Jag hoppas bara att han har ett bra stödsystem, eftersom jag tänker tillbaka på mig själv när jag bar rastaflätor. Det är besvärligt att växa upp framför allmänheten. Justin är nog delaktig att bara på någon level nu. Någon som Usher hans mentor, han är bra eftersom Usher är någon som har haft en hel del upp-och inte en ner som jag kan minnas. Han kommer att lära honom att du inte bara kan rida ut det här. Du måste ha någonstans att gå. "

"Du måste ha en plan, och någon som Justin Bieber bör tänka på det just nu. Annars innan du vet det, det kommer att bli någon unge som är yngre än du. Vi lever just i den åldern. "


Jada Pinkett Smith - "Han är min lilla älskling."


Jada Pinkett Smith stoppades av en uppsättningChelsea Lately igår kväll för att främja den kommande säsongen av hennes show Hawthorne och oundvikligen slutade ämnet upp värd Chelsea Handler favorit person - Justin Bieber.

När Chelsea frågade Jada om sitt förhållande med Justin, delade hon: "Han är min lilla älskling."

"Jag såg när han la sin charm dig precis som han la sin charm mig,"
Chelsea quipped tillbaka, innan du frågar skådespelerskan och mamma till två varför påminner Justin henne om hennes man Will Smith.

"Jag minns när han var på MTV Awards och han kom hem med Jaden [Smith] för att bo hos oss den kvällen - vårt hem är som ett litet paradis för honom när han kommer till LA, " hon delade, och tillade, "Omedelbart gick han till datorn och han ville att vi skulle samlas kring och han ville kritisera hans show. Det var detförsta. Jag tittar på honom och jag tänker, "Om jag inte tittar på en liten Will Smith ..." "

"Han brinner för vad han gör, och han gör det för hans fans,"
Jada fortsatte. "Han är riktig, älskar verkligen det han gör"




Kille frågar om Justin vill gå på balen med honom!



Justin träffar ett fan med hjärntumör!


En sex-årig flicka Maui, diagnostiserats med en hjärntumör, hon hade en dröm som kom tilö verklighet denna helgen.

I lördags
kväll, träffade Olivia Bianco hennes favorit popstjärnan Justin Bieber.

Olivia fick diagnosen med tumören för fyra månader sedan. Eftersom läkaren i Hawaii inte kunde behandla Olivia flyttade hennes familj till Santa Clara, Kalifornien för att den läkarvård hon behövde.

När Olivias docktor upptäckte att sångaren hade en konsert i Bay Area, gjorde de snabbtåtgärder för Olivia och hennes familj att delta i konserten.

För att på konserten, behövde Olivia vara på en ambulans bår hela tiden.

Hennes medicinska team gjorde transportprocessen extra genom att dekorera båren i Biebers signatur färg lila.

Olivias familj använder www.caringbridge.org för att skriva journalanteckningar Olivias framsteg. För att ta reda på den senaste informationen om Olivia, gå till "besöka en webbplats" sektionen och skriv "Oliviabianco."

Scooter donerar sin 30-årsdag till välgörenget!



ROM Justin chef Scooter Braun:
"I år snarare än att begära någon att presentera, jag donerar min 30-årsdag till pennor Promise. Jag hoppas att ni på min födelsedag kan hjälpa mig höja $ 20.000 till att bygga en ny skola för barnen som behöver det mest, låt oss gå # makeachange! "

Justin är twitters favorit artist!


Justin
skapade ett twitter konto för några år sedan och är redan twitters favorit artist.
Twitter-användare älskar verkligen Justin Bieber. Justin är den som faktiskt innehar den mest uppdaterade, prata med fans och göra många otroligt lyckliga beliebers gladare än någonsin!

Det är inte bara prenumeranter som säger allt, då justin ligger två strax under Lady Gaga .. Men som Twitter favorit artist l, ligger Justin Bieber på topp! Det råder ingen tvekan om att tonåringen har en begåvad sida i hans själ. Detta är vad vi kallar Swag!

1. Justin Bieber: 100
2. Lady Gaga: 94
3. Chris Brown: 92
4. Rihanna: 91
5. Joe Jonas: 90
6. Miley Cyrus: 90
7. Selena Gomez: 90
8. Nicki Minaj: 89
9. Jasmine Villegas: 88
10. Katy Perry: 88

Justin dansar till " Oh canada"!




ÅÅÅÅÅÅ FÖR SÖÖÖT!


Flashback "august rush"




RÖSTA PÅ JUSTIN!



Avril ligger före med ungefär 500 röster.. SÅ KOM IGEN NU ALLA BELIEBER RÖSTA PÅ JUSTIN!
KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN!

Gammal bild utav Justin!



Rykten att Selena & Justin har gjort slut!


själv tror jag inte att det är sant!

Justin med några Studenter!




Justin Bieber "College Track" After School Program Event på The Mountain Winery Saratoga, California!





Justin sjunger I'll Be, December 2007!



Justin kommer att medverka i David Haye sky 1 dokumentär serie!


Justin Bieber och Ricky Gervais är bland de kändisar som deltar i en David Haye Sky1 dokumentär serie.

David Haye Vs kommer luft under uppbyggnaden av tungviktsmästarens enande titel kamp mot Wladimir Klitschko den 2 juli.

Haye begärde företaget i fem kändisvänner - Gervais, Bieber, Dizzee Rascal, Michael McIntyre och Mickey Rourke - för de två 60-minuters specialare, som kommer innehålla boxaren utbildning och snacka med stjärnorna.

David Haye Vs Ricky Gervais, Justin Bieber och Dizzee Rascal kommer luft på tisdag, den 28 på Sky1. David Haye Vs Michael McIntyre och Mickey Rourke följer onsdagen den 29 juni.

Justin Bieber ft. Christian Beadles Yes I Can!





Justin når ut till Kingston på välgörenhet show!


Justin nådde ut till hans Eenie Meenie medarbetare Sean Kingston under en välgörenhetsorganisation spelning på lördagen  (Jun11), hoppas att stjärnan ska "bli bättre" efter hans jet ski olycka i Miami, Florida.
The Beautiful Girls Hitmakern fördes till sjukhus efter att han kraschat med vatten-fordonet i en bro den (May11).
Kingston var i ett kritiskt tillstånd, men hans ombud avslöjade tidigare denna månad (Jun11) att stjärnan nu går igen.
Och Bieber hyllade sin kompis när han intog scenen i Saratoga, Kalifornien för att samla in pengar till College Track, ett fritidshem program som hjälper eleverna att ansöka om ytterligare utbildning.
I en serie inlägg på sin Twitter , skriver han, "Bra kväll! Kändes bra att vara tillbaka på scenen. Och för en stor sak! Jag har dem srörsta fansen i världen, eftersom de ger tillbaka.''
"Också tack till fansen för att dem hjälpte mig att ta en stund för @seankingston före Eenie Meenie idag. Bli bättre store bro. Vi saknar dig.''

"Ikväll är vi alla bara glada. Bra kväll. Vi gjorde något för alla de rätta anledningar. Inatt hjälpte mina fans mig #makeachange med College spår. "
MC Hammer var en gäststjärna på showen, och Bieber postade en bild av sig med  rapparen backstage på sin Twitter.

Justin på Mountain Winery!

One less lonley girl!


#backstage



Ny bild på Justin!



Aftonbladet påstår att Selena är gravid?



Scooter säger att Selena och Justin inte dejtar


Justins manager, Scooter Braun påstår att Selena och Justin inte dejtar. Videon är ganska ny, den lades upp på YouTube den 4:e Februari 2011. Strax innan Vanity Fair Oscars festen, då en kyss bevittnades mellan det unga paret. Dock får ni avgöra själva om ni tror att videon är fake eller inte.

Justin Bieber vs Jinsu!



Den 9 juni så blev det Twitter-bråk mellan unga Jinsu, som är Jasmine Villega's nuvarande pojkvän  och Justin Bieber. Den största kampen var för gärningar av försvar, där Justin var rasande över att höra att Jinsu säga ''Jasmine är vackrare än Selena Gomez''

Källor säger även att Jinsu twittrade ''Jelena är fejk!  Selena är en bitch och ett djur!'' Och även Jasmine hade twittrat något om Jelena, och då blev Selenators, Beliebers & Justin rasande. Justin försvarade Selena, men efter när Jinsu raderade sin tweet så raderade Justin sin tweet också där han försvarar Selena. Men Beliebers & Selenators gav inte upp, de blev en familj och attackerade Jinsu & Jasmine tillsammans på Twitter!

Bland de kommentarer sagt av Selenators till Jasmine & Jinsu:
"Eh, vad fan? Jasmine är den fulaste jävla. Så sluta skriva om Selena. Du är svartsjuk eftersom Selena är vackrare än henne? Jag slår vad! "

''Jasmine är en bitch!''
Det finns mycket mer som  Beliebers & Selenators skrev.

Efter att Jinsu ha sett dessa kommentarer så blev han inte tyst! Han började twittra;
"Jag är den bästa unga rappare där ute"


Jinsu hade också Jasminators vid sin sida som skrev detta och Jinsu Retweeted allt, Retweet betyder att det som han retweetar kommer upp på hans profil, som dessa:
'Selena är bättre än Jasmine? Åh fan NEJ! Jasmine är bättre.''


Justin Blev arg och började direkt twittar om Jinsu:
"Vissa människor vill bara uppmärksamhet. Gå och sälja lite skivor.... och kanske få lite följare med utan mitt namn på deras användarnamn.. innan du börjar prata "


Justin twittrade sedan även;
"Bara slappna av ... Jag ska döda dem med vänlighet."


Och när Jinsu hade läst det där som Justin skrev så twittrade Jinsu:
"Jag respekterar dig, men bara om du säger mitt namn pojke ..Det är vad riktiga män gör .. Jag glömde att du är en liten unge. "


Justin svarade på Junsu med:
"Varför skulle jag säga ditt namn och ge mer uppmärksamhet till dig? Jag behöver inte din respekt. lol''



Senare twittrade Jinsu:
"Alla som stödjer barnet, jag älskar er alla. Alla som hatar det barnet, jag älskar er alla också. Detta är för lätt "
Jinsu menade Justin då, att han älskar alla som stödjer Justin & dom som inte stödjer honom. Men Beliebers & Selenators gick inte på det där, de visste att han bara ville få folk att tycka om honom. Han ville ha fler fans.


Justn såg Jinsu's tweet och då twittarde Justin:
"Du kan inte bråka mina fans, du kan inte förstöra den här familjen. Inget hat, inga rykten, ingen negativitet kan bryta den. WE ALL WE GOT, #iloveyou

Gammal video när Justin sjunger OLLG!


AHAHA SÖÖÖÖÖÖÖÖTIS ! ♡

Justin Bieber konsert på Mountain Winery i Saratoga,11 juni!


Justin Bieber konsert Mountain Winery i Saratoga, CA den 11 juni 2011.

Justin gjorde ett privat träff och pratade med ca 120 fans före showen och gav bort 2, undertecknat Epiphone gitarrer. 13 Super Special gäster hade en sit-down middag innan showen och deras egna privata tid. Publiken buller var otroligt, mycket energi.

Biljetter till konserten säljs från $ 250 till $ 1500 styck. Alla pengar som tas upp kommer att gynna College Track, ett fritidshem för high school och college studenter.

Justin twittrade:
“In the Bay rite now for the charity show 2NITE for COLLEGE TRACK – ALL PROCEEDS go to help kids get a higher education.”

“Great night!! Felt great to be back on stage. And for a great cause! I have the greatest fans in the world because they give back.”

“Tonight we are all just happy. Great night. We did that show for all the right reasons. 2nite my fans helped #makeachange with College Track.”



Justin älskar Selena mer än hockey!

Selena Gomez & Justin Bieber!

 

Justin Bieber älskar hockey, men kan det vara så att han älskar något annat mer? Efter att reserverat platser vid Vancouvers Rogers Arena för att titta på en Stanley Cup-final i fredags ​​kväll, hoppade den kanadensiska sångaren över spelet efter att han fått veta att Selena Gomez hade blivit sjuk, berättar en källa för E! News.

Åh, vilken bra pojkvän? Vår källa säger att "Baby" sångaren ställt in sina planer i sista minuten. "Han drog sig ur i fredags ​​eftermiddag," sa The Insider. Gomez var på sjukhus torsdag natt efter att ha klagat över huvudvärk och illamående efter hennes Tonight Show besök, men sades vara "på bättringsvägen" efter att ha genomgått vissa tester. Hon sköt upp hennes fredags gästande på Santa Monica Place Mall för måndagen.

 

 


Ny bild på Justin!


GAAAAAAAAAAAAAAH SNYGGGGG !


Justin Bieber - Stuck InThe Moment (Music Video) av Jardc87

Jätte fin video!


Justin Bieber får ett godkännande av Selenas mamma!



Jinsu och Justin tar ett snack via twitter!




Justin skippar Vancouver finalen för att Selena är sjuk!


Justin Bieber älskar sin hockey, men kan det vara något han han älskar mer?

Efter att han hade reserverat ett block av platser vid Vancouvers Rogers Arena för att titta Stanley Cup-finalen fredag kväll, hoppas den kanadensiska heartthrob avbokade det efter att Selena Gomez hade blivit sjuk, berättar en källa E! Nyheter.

Åh, vad en bra pojkvän ...

Vår källa säger att "Baby" crooner (som tycker aa bra virvlar runt hockeyrinken själv) ställt in sitt framträdande i sista minuten.

"Han gick ut fredag eftermiddag,"The Insider sa.

Biebers rep har ännu inte återvänt E! Nyheter begäran om kommentarer.

Gomez var på sjukhus torsdag natt efter att ha klagat över huvudvärk och illamående efter hennes Tonight Show utseende, men sades vara "på bättringsvägen" efter att ha genomgått vissa tester. Hon omlagda hennes fredag utseende Santa Monica Place Mall för måndag.

hans slut, Bieber, som skickade några väl önskemål Twitter igår, är planerad att visas en välgörenhetsgala i dag i Mountain View, Kalifornien

n the Bay rt now for the charity show 2NITE for COLLEGE TRACK – ALL PROCEEDS go to help kids get a higher education,” he duly tweeted.Justin Bieber älskar sin hockey, men kan det vara något han han älskar mer?

Efter att han hade reserverat ett block av platser vid Vancouvers Rogers Arena för att titta Stanley Cup-finalen fredag kväll, hoppas den kanadensiska heartthrob avbokade det efter att Selena Gomez hade blivit sjuk, berättar en källa E! Nyheter.

Åh, vad en bra pojkvän ...

Vår källa säger att "Baby" crooner (som tycker aa bra virvlar runt hockeyrinken själv) ställt in sitt framträdande i sista minuten.

"Han gick ut fredag eftermiddag,"The Insider sa.

Biebers rep har ännu inte återvänt E! Nyheter begäran om kommentarer.

Gomez var på sjukhus torsdag natt efter att ha klagat över huvudvärk och illamående efter hennes Tonight Show utseende, men sades vara "på bättringsvägen" efter att ha genomgått vissa tester. Hon omlagda hennes fredag utseende Santa Monica Place Mall för måndag.

hans slut, Bieber, som skickade några väl önskemål Twitter igår, är planerad att visas en välgörenhetsgala i dag i Mountain View, Kalifornien

n the Bay rt now for the charity show 2NITE for COLLEGE TRACK – ALL PROCEEDS go to help kids get a higher education,” he duly tweeted.

Hur Selena fick världens hetaste kille!



4 år gammal lär sig Dougie av Justin!



Justin Bieber och MC Hammer Backstage, Event College Track!


Justin Bieber mötte MC Hammer backstage College spårs händelse i går kväll, Saratoga, Kalifornien den 11 juni, 2011.

JB tweetade: "Ja. @ mchammer var i byggnaden! STOP ... "

PS: För dem som inte vet MC Hammer, han var kommersiellt den mest populära rappare under slutet av 1980-talet fram till mitten av 1990-talet. Han har sålt mer än 50 miljoner album över hela världen!

Justin blev attackerad av fans i madrid!




#thanksjustin är TT!




Tory Lanez Feat. Justin Bieber- Wind It REMIX



Justin älskar CMT!



Innan Justin Bieber tog hem pokalen för gemensam video of the Year vid CMT Music Awards på onsdags kvällen, medger Justin Bieber hans kärlek till allt på röda mattan.

"Jag är verkligen glad att vara här, säger han till CMT, med killarna Rascal Flatts vid hans sida. "Det är härligt. det finnsså många människor min mor beundrar, för hon älskar countrymusik, och jag också, fortsatte han. "Så det är jättekul att vara här med Rascal Flatts."


Justin Bieber - Will it blend!



Justin - 'My Biggest Lesson In Love Was..'




Justin Bieber och Lady Gaga är de bäst betalda kändisarna under 30!

Justin bah ; uschhhhhh..

1) Lady Gaga - $90 million

2) Justin Bieber! - $53 million

3) Lebron James - $48 million

4) Roger Federer - $47 million

5) Taylor Swift $45 million

6) Katy Perry - $44 million

7) Cristiano Ronaldo - $38 million

8) Beyonce Knowles $35 million

9)  Lionel Messi - $32 million

10) Rafael Nadal - $31 million

11) Rihanna - $29 million

12) Dwight Howard - $28 million

13) Dwyane Wade - $26 million

14) Carmelo Anthony - $25 million

15) Maria Sharpova - $24 million

16) Miley Cyrus - $15 million

17) Kristen Stewart - $20 million

18) Robert Pattinson - $20 million

19) Carrie Underwood - $15 million

20) Lil' Wayne - $15 million

 

 

 

 

 

 


Justins och Selenas flygbiljetter till Toronto!


Dom är ju från maj men endå :d

#getwellselena

När Justin twittrar så brukar han oftast få över 100 retweets men när han twittrade #getwellselena fick han bara 10 stycken.





Justin Bieber Baby Cover av Jackson 'Jaxn' Odell!


Han har gjort andra Justin covers med så klicka in er på hans channel om ni vill lyssna! :)

America's Got Talent - Dani Shay sjunger Baby




Selena fördes till sjukhuset & #getwellselena är TT!



18 åriga sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez fördes till sjukhuset i Los Angeles i torsdags kväll.

Hennes "gäng" berättade på fredagen: "Igår kväll efter Selenas framträdande på The Tonight Show mådde hon inte bra och fördes till sjukhuset där hon nu genomgår rutin undersökningar.."

TMZ rapporterar att Magi på Waverly Place stjärnan (och flickvänen till Justin Bieber) klagade över illamående och en extrem huvudvärk efter hennes tv-framträdande.

Under sin prehospitala chatt med Jay Leno, avslöjade Gomez att hennes mamma Mandy godkänner hennes dotters världsberömda kärlek. "Bieber klarade testet, sade Monte Carlo stjärnan, som blev bekant med Biebers egen grubbla över Memorial Day helgen.

#GETWELLSELENA





En söt video på Justin!


haha söte!

Justin grattar Dan!



Närmre titt på Justins armband och skor på CMT!





#stillkidrauhl

Det är många som tycker att Justin har förändrats men alla förändras nån gång i tiden, vissa kanske tycker att han har förändrats på ett dåligt sätt vissa kanske tycker att han har förändrats på ett bra sätt, ja alla tycker olika.. Men oavsett hur han förändras så är han alltid KIDRAUHL!

Samma leende, samma ögon!

Fortfarande en vinnare, fortfarande KIDRAUHL!

Även om han ändras mycket så är han Kidrauhl, nu då och föralltid ! ♡
JUSTINDREWBIEBER

Dan Kanter fyller år!

Grattis Dan på 30 års dagen!





Justins familj är oroliga för att Justin förändras så mycket!


Enligt InTouchMagazine, så är Justin Biebers föräldrar, Jeremy och Pattie oroade över att han förändras för mycket. "Han har förlorat sin kanadensiska accent och hans tal har förändrats så som han talar. Hans familj är oroade, "The Insider avslöjade inTouchMagazine.

Jeremy och Pattie är också lite utflippade över Justins relation med Selena Gomez. De tror de två kan bli lite för allvarliga för sin ålder.

"De är lite utflippande av hur snabbt [Justin Bieber] och [Selena Gomez] är i rörelse, men de är bara kritning det upp tillung kärlek - för nu, säger en källa till In Touch Magazine. Också lagt till att han kom hem med nya örhängen och en tatuering.

Trots allt detta görs för Justins familj så gillar de hans val för en flickvän. "Sammantaget familjen verkligen gillar Selenaoch är nöjd med sin goda-girl image," förklarar källan.


Vad tror ni?

Justin Bieber träffar Selena Gomezs mamma: "Han klarade provet"


Under
intervjun om "The Tonight Show med Jay Leno" för ett avsnitt som sändes torsdagen den 9 juni avslöjade Selena lite information om sin mors möte med Justin Bieber.

Selena fick frågan om hennes mamma har träffat Justin Bieber. På frågan svarade Selena med ett leende läpparna, "Ja." Inte nöjd med det enkla svaret, eftersträvas Jay Leno vidare, "Och Hur gick det ? Okej? gillar hon honom?"Den här gången, sa Selena att : "Han klarade provet. "


Justin sjunger Apologize (old and rare)




Mcbrides dotter gråter för att hon fick träffa Justin!



Justin på 5:e NBA finals matchen!








Justin signerade 3 gitarrer till Beckhams söner!




Hade inte vart fel att få en sån :p

BONUS: JUSTIN BIEBER "SOMEDAY" FRAGRANCE PERFUME EXCLUSIVE



Bieber twittrar!




Justin Bieber träffade Joplin flickan,Tornado offer!


Justin Bieber träffade bara en liten flicka från Joplin som förlorat allt! Verkligen söt! mycket mod.


Intervju med Justin och Rascal Flatts på röda mattan på CMT!



Justin & Selenas pusskalas!


Det är nog inte många som motsätter sig påståendet om vilka som utgör Hollywoods hetaste, unga par just nu. Selena Gomez, 18, och Justin Bieber, 17, fotograferas ofta tillsammans, och de ser alltid ut att vara fullständigt uppslukade av varandra.

I tisdags var turturduvorna i Dallas och såg en basketmatch mellan NBA-lagen Miami Heat och Dallas Mavericks. Det unga kärleksparet såg däremot ut att vara mer upptagna av att kyssas och kramas, än av att faktiskt titta på matchen.

Selena och Justin har rest en hel del tillsammans på sistone; för en tid sedan befann de sig på Hawaii, där de fångades på flertaliga hångelbilder, och ett par dagar senare syntes de när de promenerade runt i Justins kanadensiska hemstad Stratford.

I söndags fanns de båda två på plats på MTV Movie Awards i Hollywood, även om de inte poserade på röda mattan tillsammans, och i tisdags var de alltså i Dallas, Texas för att titta på basket – en av Justins favoritsporter.

Countrystjärnorna firades på CMT Music Awards




Justin twittrar!



Kände Justin sig obekväm ?

Ser så ut. Justin Biebers ansiktsuttryck säger att det är något han tycket stör honom under basketmatchen i Dallas.
Samma ansiktsuttryck, trots att flickvännen kramar om honom genom att lägga armarna om hans nacke och planterar en kyss på hans kind.

ANGÅENDE HEADER...

Haha den får se ut som den gör sålänge för en tjej håller på å fixar en jätte fin till oss ! :)

Måste bara säga att jag typ inte kan blogga på måndag och ett tag framöver för vi ska göra nått med vårt internet :)

Justin Bieber spelar golf, bilder!




Video från när Justin spelar fotboll!



Justin Bieber och Rascal Flatts vann på CMT Music Award!



Justin Bieber och Rascal Flatts vinner Collaborative Video of the Year Award för videon "That should be me" på CMT Music Awards i Nashville, Tennessee 2011.

Justin slog ut med CMT värden Kid Rock och duettpartnern Sheryl Crow för sin video collab på "Collide" lika så Jason Aldean och Kelly Clarksom för deras smash video "Dont' you wanna stay" Aaron Lewis George Jones, Charlie Daniels, Loreetta Lynn och Miranda Lambert var bland andra nomineringar!

SOMEDAY Body Lotion och Hair Mist!

Det finns också Someday boddy lotion och Hair mist!



Justin Bieber är med på 10 rikaste Teen Celebrity Lista 2011


1. Miley Cyrus
Estimated Net Worth: $120 million

 

2. Justin Bieber
Estimated Net Worth: $65.5 million

 

3. Nick Jonas
Estimated Net Worth: $18 million

 

4. Dakota Fanning
Estimated Net Worth: $16 million

 

5. Abigail Breslin
Estimated Net Worth: $12 million

6. Angus T. Jones
Estimated Net Worth: $10 million

7. Miranda Cosgrove
Estimated Net Worth: $7 million


8. Tyler James Williams

Estimated Net Worth: $4.8 million


9. Selena Gomez
Estimated Net Worth: $4 million

10. Demi Lovato
Estimated Net Worth: $3 million


Someday förpackningen!




Bang bang bang handlar inte om Nick Jonas och Justin!


Det ryktas om att selena skrev "Bang Bang Bang" om nick jonas och justin bieber.

Jag kan se om hur vissa människor kan komma till slutsatsen att det handlar om JB och Nick men det gör den inte. Selena har inte skrivit den här låten om JB och Nick. Faktum är att Selena har inte ens skrivit denna låten själv.

"
Bang Bang Bang" är skriven av Tobias Gad, Priscilla Renea och Meleni Meleni innan Justin och Selena även börjat dejta. (men något jag inte skulle tvivla på att "skryt" del ändrades i sista minuten för att ge intryck av att det handlar om JB.)


Liksom de flesta sångare som inte skriver sina egna låtar, valde Selena förmodligen denna "Bang Bang Bang" genom en demo. Betydelsen till låten hade redan gjorts innan hon hade hört talas om det.

Eminem dissar Justin och Lady gaga!


Ser ut som
plast operationer och receptbelagda läkemedel har stigit honom åt huvudet.

I maj förra året hängde Justin med Enimen i en inspelningsstudio när han mötte Dr Dre. Man skulle kunna tro från den här bilden som de tog att de skulle vara goda vänner. Väl tänka om.

I sin nya låt "A Kiss" från hans nya album "Hell: The Sequel" så dissar Eminem inte bara Justin men han kallar honom "Evil". Umm ok ..

För Justin Bieber rappar Eminem i låten: “Him don’t give a damn how Bieber doing,” rappar han.“evil just seems to sleeping through him.”

Han dissar även Lady Gaga i låten genom att kalla henne en man.
“Tell Lady Gaga she can quit her job at the post office/she’s still a male lady. Wouldn’t f–k her with her d–k/ You heard it/The verdict’s in.”

Är Emimen svartsjuk och söker publicitet från de två största superstjärnor i världen just nu? Jag tror det. Jag vet att Justin inte skulle göra det men det skulle vara häftigt om Lady Gaga hade gjort en låt om EM: s uppblåsta ansikte. Något säger mig att Emimen är den typ av person som kunde ge det men aldrig ta den.


Justin & Selena på NBA finalen!







Marigona är tillbaka!

Nu jävlar börjar jag blogga igen ! :)

Asher Roth brukade vara barnvakt för Justin!




Fan - Justin sa gå hem till mig!




Vad tror ni? Kommentera!

Kingsley:Jelena Overexposed



VARNING: lite starka ord, han säger vad han tycker!

Jag tycker han snackar skit men!:/


Uppträdande på SMAP i Japan 2011




Viktig information!!!

Jag och Marigona har nog som ni märkt tagit en paus, vi håller på att prata om lite saker!!!! Jag hade tidigare en macbook som jag hade fått "låna" från skolan, men nu är den tillbaka lämnad eftersom jag slutar skolan och ska börja i gymnasiet istället! Den var väldigt enkel att använda att  blogga med så nu kommer det vara svårt att lägga ut bilder! D:

Jag kanske kan blogga lite grann nu, men Marigona kommer att vänta ett tag till för hennes Macbook är inlämmnad på lagning men hon får tillbaks den tills skolavslutningen!


Jag lämmnar mera information snart igen PUSS OCH KRAM!