Justin & Selena..

Allt detta har stått på engelska, så jag har översatt allting själv! Så ibland är det inte så bra svenska för det är svåra ord!

Vi har alla våra egna åsikter. Om du är ett stort fan utav Justin & Selena så tycker jag att du ska läsa detta.

Du behöver inte läsa något du inte vill.

Tjena, alla läsare;) Som ni vet hatar vi varje vecka. Hat från Selenators och hat från Beliebers som tror att vi måste "respektera Jelena." Och bara ett tips, fansen betalar Justins räkningar. Allt han har, det skulle vara omöjligt om det inte vore för oss, köpa hans album, gå på konserter och göra honom större än "den där ungen i Kanada."Så som hans liv är inga av våra företag? Det är lustigt, eftersom vi skapade hans "rika och berömda" livsstil. han borde verkligen inte behöva ljuga om allt. Vi klagar dock inte, vi verkligen älskar all den uppmärksamhet vi får från haters. Plus, vi älskar att bevisa deras fel. Tänk, vi har aldrig skrivit något inlägg utan några bevis. Hela bloggen är baserad bevis och sanning. Det är också vår uppfattning om allt analyseras eller åsikter från människor i samband med Justin. Vi går fram och tillbaka med dessa människor eftersom vi är fast beslutna för varje enskild person i Twitterverse att tro oss när vi säger Jelena är lika falsk som en tre dollarsedel och både Justin och Selena är fejka Jelena. 90% av våra läsare tror oss när vi säger att Selena inte är verklig, då har vi de 10% som bör hata och vara i förnekelse mot våra inlägg. det här inlägget, går ut till dessa 10%. Detta går ut till folket i förnekelse. Vi älskar er haters vi är på väg att få dig att äta dina ord upp som aldrig förr.

One Less Lonley Girl Nyår!


Vi börjar med nyår 2010 . Om du inte känner till ägnade Justin och Selena nyår 2010 i Times Square tillsammans bollen falla ceremonin och utfört en OLLG tillsammans. Tja, utförda Justin sjung och Selena bara satt där ute ända till slutet. Hela tiden log hon och såg sig omkring som "Åh, barn. DET ÄR JUSTIN BIEBER! "Om du aldrig har sett föreställningen, kanske du vill ta en titt.



Justin såg ut att ha väldigt roligt under tiden på scenen. Selena såg ut som hon försökte för hårt, typ svårflörtad. Visst, det var snällt av henne att komma ut där, men sättet hon tittade på honom var som om han var en liten bebis. Plus gick Justin ut med sin brutna  vrist och allt. Låt oss hoppa att hon inte krossa hans stolthet för mycket. Men då hon stod upp och började  dansa och sjunga med vet inte varför, men hon gjorde och det såg besvärligt ut eftersom hon var så lång bredvid honom.

Om det inte var tydligt nog, för Justin att prestandan inte var falsk. Vi tror att han verkligen gillade henne på den tiden. År 2009 hade han haft ett par intervjuer innan där han skulle säga att hon var "bara ganska" men han tyckte inte om henne. Detta resultat var nog den där han började, eftersom direkt efter kom det ett rykte att de aldrig umgås.


Spola fram till 6:53 och lyssna samtalet. Intervjuaren frågar "Vem är ditt andrahandsval?" och Justin säger: "Jag tror att det är Selena Gomez. Hon är söt. Men jag tycker inte om henne. jag tror hon är en sötnos men ... "Och så vidare för att prata om vad som kan hända mellan dem i framtiden. (Denna video var postat 29 sep 2009. han måste ha sagt det en viss tid före detta datum.) sent 2009 var Justin precis överallt och pratade om Selena och hur han inte "gillar" henne, tänkte bara att hon var söt. Men jag tror att både du och jag vet att Justin hade lite av en crush little Ms Gomez. Även runt den tidpunkten hade Selena egentligen inte vård. Innan Justin enorma explosion av berömmelse förra året var Selena talade selena aldrig om Justin trots att hon förmodligen visste att Justin hade en liten crush henne, tills ...

Okej, låt oss gå lite längre tillbaka före de datum som började.

Selena Gomez dröm stort.

Funderar du på att varför skulle det vara meningslöst. Tja, har du kanske sett Selena's Dream Out Loud bakom kulisserna video? Jag har. Kanske inte inte har men här är en skärm från scenen.




wow, titta på det. Justin Bieber klistermärke. Nu varför i hela världen skulle de zooma in det? Dom kanske ville visa papparazis, de kanske visste att ett fan skulle se det. Ja, ja? Vad jag finner är lustigt är näe det var kring tiden Justin förmodligen hade något med Ms Villegas. Så det faktum att Selena har hans klistermärke är bara förvirrande för mig.

Nu var detta sätt innan de började tänka varandra i flickvän / pojkvän sätt. Och långt innan de började även umgås en hel del.

Nu, vem skulle annars säga till kameran mannen att zooma in hennes mobiltelefon? Kanske, Selena själv? Kanske, kanske inte. Men möjligheten skulle kunna vara ..

Selena scen mamma.

Nu, när en kändis har en chef är det inget ovanligt. Men, när kändis chefen är deras mamma, säger en hel del. Den säger din mamma är en scen mamma. En etapp mamma är någon som driver hur deras barn skall vara berömd.

Detta kommer till oss som någon överraskning. Selena mamma, ville Mandy Cornett också vara en berömd skådespelerska, men lyckades inte. Mandys önskan att bli en berömd skådespelerska måste ha något att göra med varför Selena är känd idag. När du har en scen mamma som råkar vara din chef, har du inte precis en hel del utrymme för att göra dina egna beslut. Selena gör vad Mandy vill. Lita på oss när vi säger att Mandy är den typ av person som vill ha berömmelse. det bör inte förvåna dig om att Selena träffade Justin genom hennes mamma från ett samtal med Justin egen chef, Scooter. Selena visste faktiskt att Justin fanns ett år innan han blev känd. Som är en annan punkt, kände hon inget intresse för honom ? I alla fall....

Okej.. Nu till när dejten började!

Oktober var när allt började för Justin och Selena. Selena var överallt tillfrågas om Justin, och hon var bara att hålla sig till henne samma lilla linje. Säger samma saker, om och om igen. "Han är som min lillebror!" "Han är en tönt!" "Han är liten!" Överallt. Varje intervju, varje fråga, samma svar. Detta gick genom hela oktober och november.


"Han är en tönt" 1 Oktober 2010!

 

"Han är liten" 14 Oktober 2010!

"Han är som min lillebror" 18 Oktober 2010!

Titta hur Selena svarar väldigt snabbt, och när hon säger VA!?! så kollar hon ut mot pubiliken..Och hennes reaktion var falsk.

Min fråga är genom alla dessa intervjuer hur Selena säger hon "Jag har känt Justin länge" och "hänger med honom ", när hade hon någonsin hängt med honom personligen under 2010, före oktober? Jag minns att Justin turnerar genom större delen av 2010 hur skulle det någonsin komma plats för dem att bli "bästa vänner"? Selena filmade WOWP, gjorde hennes kläd linje och arbetade mycket övergripande. Justin gjorde en bok, gjorde konserter nattliga och hektiska intervjuer / scheman. jag vill veta, varför Selena helt plötsligt sa det. Det är lustigt hur hon helt plötsligt gick från att ignorera honom till att umgås med honom.

Direkt efter dessa intervjuer passerat var då "Jelena" börja..

 

Spökhus date. - 1 november 2010.
Detta måste ha varit det roligaste någonsin för oss. Justin gjorde det alltför uppenbart att detta var bara ett litet trick. Natten till den 1 november var Justin och hans kompisar ute vid ett spökhus. Som ni vet var de inte ensamma. "Vilka var de åtföljs av?" frågar du? Väl svaret på den söta lilla fråga till dig är naturligtvis, Selena Gomez. De var båda i Kalifornien vid den tiden och Justin gjorde det alltför uppenbart att de var tillsammans. "Men hur är detta ett trick?" Frågar du. Nåväl natten till spökhus dejten twittrade Justin


Varför skulle Justin twittrat att om han bara var i ett spökhus med henne? Och vi antar att han har hennes nummer, eftersom jag menar enligt Selena "har varit bästa vänner för i många år" eller hur? Jag är ganska säker på Justin kunde ha sms:at Selena istället för att gå på Twitter och skriva den tweeten. Han visste att det skulle börja något, vilket är precis varför han twittrade det. Men vad vet du? Fler Jelena "dating" rykten uppstår. Jag säger inte att det var Justin's plan, men vi är inte så dumma. Kom igen, dude.
Nästa dag var lite mindre och inte så stor  affär. Exakt samma datum för sista utflykt, lite konstigt. Men det var ändå ett datum.



DATE TVÅ: FOTBOLLSMATCH! 1 NOVEMBER 2010!
Låt mig bara påpeka att detta inte var på en slumpmässig fotbollsmatch. Nej, Justin skulle inte bara titta in på ett slumpmässigt gymnasie arena och "Ser ut som en swagig fotbollarena, låt oss sitta här och titta på det!"Även om det skulle vara något Justin skulle säga. Men nej, detta var Will Smith's äldste son (Trey Smith) 's fotbollsmatch Moorpark, Kalifornien. Justin gick med Jaden och Will till spelet och tog med sig Selena. Ärligt talat, det går inte en dag utan att det händer nåt spännande i Justin's liv. Han twittrade på sin telefon hela tiden och tacka sina fans för att de inte blev alltför vilda vid sin ankomst. Så vilken typ av dag är det när du inte är fokuserad flickan, och inte på spelet? Låter kul.
Nästa dag var stor. Av alla datum var detta det enda folk gjorde mest utav ...



DATE TRE: 9 DECEMBER 2010!

Om detta inte gnista upp rykten, vet inte vad som gjorde det. Först av allt, vad är det med att man sitter på samma sida av patern. Du sitta på motsatta sidor så att du kan se in i personens ögon, så vad var det? Sedan lämnade de stället med sina huvuden ner. Det är hur du kunde berätta att de redan hade en "punkt". Hursomhelst, denna dag var när Selena började bara bli sarkastisk och en lögn. Det var då folk började ogilla henne. Hon intervjuades av MTV ett par dagar efter och förklarade det hela. Sa att det var "alla oskyldiga" Right, jag är säker på att det var.
(http://www.mtv.com/videos/news/605588/selena-gomez-bats-away-rumors-of-a-romance-with-justin-bieber.jhtml)
Vad dödar mig är att Selena ställer frågorna som är mest relevanta. "Den som inte gillar pannkakor?" Selena, älskar alla pannkakor. Men det har ingenting att göra med ämnet här. Hahaha
Hon sa också denna dag att Scooter var den som ringde och berättade för henne att Justin ville hänga med henne. Och hur hon sa "ja" eftersom hon kände sig som en "storasyster till honom och ville skydda honom." ni vet jag kan inte låta bli Scooter är alltid fångad i mitten av dessa två mellan allt de gör. Han är en del i det. Sen när de frågar honom frågor antingen ljuger han om det ellerundviker han ämnet. Har ni tänkt på det? Han kanske inte vill vara i denna sitiation. Ju mer berömd Justin blir, desto mer pengar får Scooter. Iaf ..
Nästa var Jingle Ball. Jingle Ball 2010 var ingen stor grej förmodligen mest Beliebers eftersom Selena och Justin inte sågs tillsammans. Men vad du troligtvis inte vet, de var tillsammans. Tro mig, de var tillsammans.
..


Ärligt talat, jag fattar riktigt inte poängen av att dem har att tagit bilden av Justin med den här kappan . Jag förstår bara inte hur detta skulle kunna ha "läckt ut." Det var uppenbart att de ville att detta att skulle komma ut. Antingen det, eller att Justin var dum och bestämde att lägga ut en bild av honom i pälsen och skicka ut det. Selena var nog med medan den här bilden togs, eller hon sa åt honom att lägga ut den. Vad var det som verkligen pågick? Det är inte alla oskyldiga ändå.
Efter Jingle bollen gick var det Thanksgiving / jul. Det är då det blev funky.


Hur som helst, där uppe är bilden av Justin och Selena tillsammans på Thanksgiving i Selenaa hus. Lustigt att "någon" skickade bilden till Paparazzi. Jag menar jag är ganska säker på att det finns mer att bilder, liksom hela familjen, men det är lustiga är hur bilden kom ut på webben. Inte för att säga att någon har klippt bilden, men för mig verkar det som om Pattie inte var en del av denna Thanksgiving fullt ut. Nu vet jag inte om Justin var med sina föräldrar, morföräldrar. Lägg märke till hur malplacerad Justin utseende är. Han har ett knappt leende och bara ser rent obehagligt ut. Samtidigt ser Selena bara överlycklig ut..


DEJT FYRA: 19 DECEMBER 2010!
Jaaa ärligt talat, vill jag inte veta vad de gjorde i turnébussen, eller varför. Men ju mer djupare i relationen vi kommer får vi desto mer touch. Woah där, Biebs.
NÄSTA. Den största affären 2010. Det var en semester vi skulle vilja kalla ...



LE TOUCHY ST. LUCIA!
Det var ärligt bara rent äckligt. Hela St Lucia, de flesta har ändrat sina åsikter om Justin helt. Justin och Selena gick till en privat plats i St Lucia med Justin's kompis, Busty och Selena kusin, Priscilla. Justin och Selena var förfärligt flirtiga under denna semester. Självklart vet vi alla något skumt som pågår mellan Justin och Selena. Men denna semester innehöll en hel del ligg Justin sida. Det fanns en massa saker som inte var riktigt sant. Han sa att han var där för att tillbringa julen med sin familj och "avkylning." Men ärligt talat, vad fan. Vilken typ av jul var det? Hur spenderar du jul med din påstådda flickvän, bästa vän, och flickväns kusin?Var Justin mor med på  allt detta? Eftersom Justin fortfarande var 16 vid denna tidpunkt. Ännu viktigare, jag älskar hur paparazzi aldrig fångar Justin och Selena kyssa varandra. De såg ut som de var nära att kyssa, men inte kyss. Eller om det var en kyss på kinden. Även dessa bilder ser väldigt ställde till mig. Det är som dessa "par" bilder av badkläder du ser i Vogue eller Abercrombie & Fitch kataloger, har jag rätt? Och lustigt hur Paps bara få perfekta bilder av dem rörande. Inte prata. Bara att röra .. MHM.
Nu innan vi fortsätter, skulle jag vilja presentera er alla med de tre Jelena teorierna.


a) Jelena är ett fullt PR-trick för både Selena och Justin. Den som säger detta, ledsen men du har fel. En hel del Selenators älskar att vända manus och påstå att Justin använder Selena. Men låt oss vara ärliga nu, ska vi? Om du har mer popularitet, berömmelse och pengar än någon varför skulle du behöva använda dem? Och om du har över 9 miljoner anhängare på Twitter och över 20 miljoner "likers" facebook skulle du verkligen vela ta publicitet från någon som har mindre "likers"och mindre anhängare än du? nja, tror inte det . Dessutom verkar Justin vara en en övergripande söt pojke. Han behandlar sin mor med respekt och vi har sett hur han behandlar andra kvinnan. Vi tvivlar på att han skulle göra något som respektlöst speciellt eftersom han inte behöver använda Selena för något. Medan å andra sidan hon gör.
b) Jelena är ett sex par. (Vänner med förmåner)
Inte ljuga, detta passerade genom våra sinnen ett par gånger nu på grund av hur sexuella de fick vara. Speciellt efter St Lucia och ...


LE VANITY FAIR  – 27 Februari 2011.;)
Titta på bilden längst ner till vänster. Självklart blev Justin nertryckt med huvudet utav Selena.
Jag ärligt talat, vet jag inte vad det är. Gilla är att ett tecken på respekt där Selena kommer ifrån? Är det någon typ av fräck grej människor tror nuförtiden? , det är bara sexuella. Så det finns en möjlighet att de är "vänner " med förmåner. Minus "vänner" del eftersom jag inte riktigt vet hur bra "vän" Selena egentligen är. * host * jag menar en "vän" besöker inte deras "bästa vän" Demi på rehab, men har tid att kryssning med Bieber? Hur som helst, det är ett annat ämne. Men varför skulle Selena och Justin känna ett behov av att ta en bild av sina bilder eller låta Paparazzi ta kort på det? Jag är säker på att de kunde köpta två uppsättningar av dessa bilder från maskinen. De är miljonärer ni vet ..
Men det som får mig är bara att det ser ut som att Selena den som styr Justin. Pushing på huvudet och allt detta. Han ser ut som en vilsen valp i alla dessa åtgärder. De verkar ganska påträngande, båda två.
c) Jelena är bara ett PR-trick för Selena.
Det är mer som gillar det!
Håll dessa tre teorier i åtanke, och med tidslinjen.
Låt oss gå vidare till en stor, stor händelse som inträffat i Vanity Fair paret också ...


Vi kallar denna kyss falska för ett par anledningar. Uppenbara första anledningen: Justin hade ögonen öppna. Innan vi djupt, låt oss ställa några frågor. När en pojke kyssar har han öppna ögon? Tittar han direkt in i en kamera? "Nej och Nej." Cool, bara frågar. Rörelse längs .. Justin pratar med någon kompis, som visar honom saker på sin iPhone. Vet inte mycket om det. Men efter det lutar Selena hennes huvud och det ser ut som hon ler åt Justin han kysser henne. Sedan slickar de läpparna och se sig omkring nonchalant. Ärligt talat, vilken typ av kyss var det? Här är ett exempel på en riktig kyss delas mellan två stjärnor:

Efter kyssen vänder inte sig Zac om för att leta efter paparazzi, inte Vanessa heller. Med tanke på, de är mycket äldre. Men en relation är en relation och att Jelena kyss var falsk. Jag älskar också hur Justin såg direkt in i kameran när han kysste henne. Sen när han drog sig undan log han knappt men hon gjorde. Det var den snabbaste liten kyss någonsin. Vissa skulle tänka "De kanske inte vill att någon skulle se dem kyssas" Men det skulle vara meningslöst, min vän. Eftersom de hade just intagit röda mattan tillsammans och tog några väldigt smutsiga bilder på sig själva i ett bås, där de delas med Paparazzi normalt. Jag älskar också hur några några paparazzi bara tittade på Justin och Selena. Det är som Paps vet om att de händer något. Har jag rätt? Så om du fortfarande inte tror, att det var den falskaste kyssen i historien om kändis kyssar, är du bara i förnekelse.



Justins födelsedag - 1 MARS 2011!
Först av allt, jag älskar hur Justin var på en galleria med Alfredo och Selena hans 17-årsdag. Jag skulle ha spenderat dagen med min familj. Och det gick rykten om att Justin hade köpt Selena vissa saker på sin födelsedag eftersom han inte är söt nog, men det är inte vad vi är här för att prata om.
Vi är här för att prata om ...




Trodde du att Justin skulle göra nått sånt? När han är med Selena blir han annorlunda. Han blir respektlös, han får irriterande små ryck. Det var fel det han gjorde och det var fel vad han gjorde i incidenter innan detta. (Händelsen på hotellet när han struntade i fans.) eller, (Händelsen i filmerna när han nästan ignorerade den lilla flickan) Han bara agerar helt annorlunda, förmodligen för att roa henne. Eller gör det för verka mer mogen, men detta är inte att vara mogen. Detta är sorgligt, falskt, och irriterande.
Gå vidare till en stor del av den falska sidan här på denna tidslinje ...



Ganska säker på att alla ni kommer ihåg detta, eller hur? Justin twittrar Selena att han saknar henne, "Aww" Så söt! Hur är det fel?! "Ärligt talat, barn. Behöver vi ens förklara detta för dig? Tillbaka till vad jag sa om spökhus twittrarna. Varför skulle Justin twittra Selena och säga att han saknar henne om han kunde sms:a henne? Gör det någon betydelse för dig? "Tja, hennes telefon kanske dog" fel, eftersom hon twittrade tillbaka direkt från Echofon.



Echofon är en mobil applikation, för personer med Twitter. Alla använder det. varför sms:ade han inte istället och skrev att han saknade henne?
Det som dödar mig är att Selena svarade exakt 11 minuter efter. Det var som om han sa till henne att besvara hans tweet. Selena hade inte varit inne på Twitter dag eller två, innan hon tweeted det. jag vill veta hur hon helt plötsligt bestämde sig för att logga in och twittra tillbaka till Justin exakt när han twittrade henne. Tillfällighet? Tror inte det.
nyligen har vi Malaysia. Som vi redan skrivit om.
Men inte riktigt ännu Beliebers, det finns mer till historien. Och vilken sorglig historia det är. Tydligen Justin tog en bild av hans iPhone4 som bakgrund av honom och Selena. Här är bilden:

 

Och "på något sätt" fick paparazzi  tag i den och skickade runt den. Det finns inget möjligt sätt att en paparazzi kan få tag på din personliga telefon bilder om du inte skicka den till dem eller om  de stjäl  telefonen. Vilket de inte gjorde. Varför skulle Justin behöva använda hans andra telefon för att ta en bild av hans bakgrund av honom och Selena? Dessutom har den telefonen bakgrundsbild aldrig sett någon annanstans. Så det är en privat "Jelena" bild.
Och vi får inte glömma att när Selena som ljugit om skyping med Justin (när han uppenbarligen sov vid 4 på morgonen), bara så att hon kunde få mer uppmärksamhet för RockMafia's låt som han & hon arbetar
med tillsammans. Läs inlägget här: http://wp.me/p14Tyr-2m
Alla dessa saker går igenom ditt huvud.
I grunden för att bryta ner det, deras förhållande är ett PR-trick. Inte för Justin dock, men för Selena. Selena är hon som avslutade visa Magi på Waverly Place på Disney i år och det är där 99% av hennes inkomst kommer ifrån. Eftersom hon lämnade Disney, skulle hennes berömmelse sakta glida bort. Hon behöver hålla den balansen ändå. Folk gör saker hela tiden på unga Hollywood. Vissa går så långt som till och med gifta sig. Det håller sitt namn där ute mer och håller dramat mer intressant. Den enda anledningen till att Justin aldrig bekräftar deras förhållande är att han vet det är inget. Varför tror du när Justin och Caitlin gjorde slut pratade han om hur hur han njöt av sitt företag. Men han har aldrig talar öppet om dating Selena? Eftersom Jaitlin byggde på verkligheten och Jelena baserades på berömmelse. Selena är "människor" bara använder Justin för att hålla hennes namn där ute och öka hennes fan-base. (Som du kan se att hon fått 2 miljoner nya anhängare från Justin och tydligen hennes dating Justin var en av anledningarna Selena fick till och öppna för en utmärkelse på Grammys.) Dating Justin ger henne massor av fler möjligheter. Jag tror att enda anledningen Justin går med på detta, är att han har haft en crush på Selena innan och kanske tänker göra detta kan leda till något mer? Men jag tvivlar på det. Jag undrar bara hur Justin kommer att känna när Jelena är över. Han kunde ha några djupa känslor för henne du vet .. Det skulle skada honom att se att hon har flyttat in med annan och att deras förhållande gick snabbare än en sekund. Både Justin och Selena är i princip mitt i allt detta. Jag tror att detta är gjort för deras folk eller så igen, kanske Selena vaknade automatiskt upp en vecka senare efter att hon sa att hon aldrig skulle dejta Justin, och bestämde att han var "The One" för henne. Sedan tog han henne på en kryssning och de blev kära. Som en saga! Tillbaka till verkligheten här ..
Jag vill bara veta varför Selena STÄNDIGT sätter Justin ner sa hon " jag kommer aldrig gå ut med honom" "Han är lite tönt" och de är "inget annat än vänner." Men sedan två veckor senare när hans nya film, NSN kommer ut, se upp för att vinna 2 Grammisar, han slutar sin turné som väcks i miljontals dollar och han har betecknats som den mest kända Teen Star på planeten, SÅ  helt plötsligt älskar hon honom? Haha .. hon är rolig.
Så här är det, varför skulle Justin och Selena känna behov av att leta efter Paparazzi när de "kysser varann" medan en del par som verkligen gillar varandra se in i varandras ögon? Varför skulle de känner behov av att ta en bild av en bild de redan i? Varför skulle de känner behov av att ljuga hela tiden om hur de inte dejtar? Men det är sött att Justin försöker hjälpa en kompis antar jag. Precis som han säger alltid ... ... "# SupportYourFriends" aight?

Ps, du kan ärligt tycka vad du vill. Men detta inlägg har en poäng. Vi kan bara skratta när "Jelena" avslutas och hon är dejtar en ny kille . Precis vad som hände med Nelena, Telena, Delena och andra. Vi har åtminstone ett bevis att det är bluff. Vad tror ni killar har? Det faktum att hon flög in för att se Justin? Tja Nick Jonas flög till LA, bara för att se Selena för ett par veckor sedan. Inga misstänkta, eller hur? Alla kan ha sin egen åsikt om detta kanske Selena och Justin bara råkar tycka om att skicka sina "privata" bilder till paps. Vem vet? Skriv en kommentar. Men detta är från min uppfattning. Hennes relationer pågår i ca 6 månader. Undrar varför ..


SOM SAGT JAG HAR ÖVERSATT ALLT DETT SJÄLV SKA NI TA DET FÅR NI FAN GE OSS EN LÄNKNING!!





 




  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
   URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: