Kör Rolls-Royce Cabriolet, Justin och Sean Kingston blir stoppade av polisen i Miami!



Justin, 17, drogs över när han körde framför TGI FRiDAY's i South Beach, Miami. Medan TMZ rapporterade att han begärt polisskydd från fansen visar sig den verkliga anledningen till att stoppet var lite mer pinsamt!

Fridays chef Ken Nosse berättar för TMZ att Justin stoppades utanför hans butik ca 18:30, och personalen var chockade över vad som hände.

Server Miguel Barrass berättar för HollywoodLife.com


"En hemlig polis körde bakom Justin och hans passagerare Sean Kingston".

"Han stoppade dom framför restaurangen på Ocean Drive för att han tyckte det var konstigt att den unga killen körde en helt ny konvertibel Rolls-Royce. Polisen bad Justin visa hans ID och Justin visade honom hans körkort. "

"Både Justin och Sean var väldigt vänliga och Sean förklarade att bilen var hans. Medan dom pratade, började man inse att det var Justin och de började omringa bilen. Fans skrek, "Det är Justin!" Snart var det som 20 personer på båda sidorna av bilen, som tog bilder av honom. Polisen sa till publiken att backa undan och sedan sa han till Justin att köra iväg. "

Även Justin är gammal nog att köra, sade Miguel det är ingen överraskning att han stoppades.

"Justin körde som en gammal dam med sina båda händerna på ratten", sa han. "Det var riktigt roligt!"

Andra ögonvittnen sa att det var roligt att se en så stor stjärna bli behandlad som en normal person.

"Det verkade som de stoppade Justin eftersom det såg ut som en 12-åring körde bilen och när polisen såg honom och insåg att det var Justin, så  pratade de och skrattade och Bieber åkte sin väg. Han var mycket artig och trevlig mot poliserna ", säger Binki och Jackie Parsons.









  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
   URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: